StoryEditorOCM
ViralROGULJIĆ&PRIJATELJI

Poslušajte kako je Gibonni odjekivao sinoć s krova zgrade, a pjevala je i Imoćanka koju znamo iz glazbenog showa. Dugoraćani će ovo dugo pamtiti

Piše M.K.
23. travnja 2020. - 10:17

Glazbenik Vedran Roguljić, inače član poznate i višestruko nagrađivane klape Iskon, sinoć je uz sjajnu instrumentalističku, ali i vokalnu pratnju, održao nesvakidašnji koncert na krovu zgrade u Dugom Ratu.

Svirka se emitirala i online, pa su je mnogi pratili i putem live streama na Facebooku, a paralelno su se skupljala sredstva kao donacija KBC-u Split, sve u organizaciji humanitarne udruge Talaja.

Kombinacijom nježnih skladbi, koje pašu u gruba ali baš zato i vrlo sentimentalna vremena, glazbenici su Dugoraćanima priredili baš posebnu večer, koje će se dugo sjećati.


Dane u izolaciji Roguljić i inače provodi u intenzivnom glazbenom radu i suradnji s kolegama.

Tako su ovih dana snimili obradu dueta Tonyja Cetinskog i Željka Samardžića, u kojem se, baš kao i sinoć na terasi iznad osmog kata zgrade, pojavljuje poznato lice iz televizijskog glazbenog showa, Helena Gudelj, koju publika pamti po vokalnim bravurama u "Supertalentu" i RTL-ovim "Zvijezdama".

"Ekipa koja je sudjelovala u coveru su redom: Helena Gudelj, ženski vokal, Marsell Benzon na buzukiju, Duško Radić, popularni Dule, na bubnjevima, Ante Gudelj na klavijaturama i Vedran Roguljić, muški vokal i gitara..." predstavio je "iskonovac", a mi ćemo podijeliti i taj proizvod.

 

19. travanj 2024 16:47