StoryEditorOCM
ViralPREBRODILI SU SVE

Pogledajte gdje guštaju Beckhamovi na Jadranu i koliko plaćaju, imamo fotografije rezidencije!

Piše M.Č./SD
12. srpnja 2022. - 18:57

Dio svog ljetnog odmora jedan od najslavnijih svjetskih celebrity parova, David i Victoria Beckham, provode u Hrvatskoj.

Engleska nogometna legenda i bivša članica ženskog benda Spice Girls, potom uspješna modne dizajnerica, s dijelom obitelji odmaraju se na otoku Lopudu nedaleko od Dubrovnika, smješteni su u luksuznom kompleksu "Lopud 1483".

Najam luskuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

image

Franjevački samostan Gospe od Spilice iz 15. st. izgrađen je 1483. godine. Kompleks je nakon 20 godina obnove prenamjenjen u luksuznu kuću za odmor i otvoren za turizam pod nazivom Lopud 1483.
 

Tom Dubravec/ Cropix


Boravak u Hrvatskoj dio je njihove europske turneje kojom obilježavaju 23. godišnjicu braka, a na Lopudu su proslavili još jedan važan događaj – 11. rođendan njihove jedine kćeri Harper.

image

Nekadašnji franjevački samostan grofica Francesca von Habsburg je obnovila i ondje napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta

Tom Dubravec/ Cropix


Proslavu godišnjice braka 48-godišnja Victoria i 47-godišnji David započeli su romantičnom večerom u Parizu, potom su Orient Expressom otputovali u Veneciju u čijim su čarima uživali u društvu još nekoliko članova obitelji.

Sada uživaju u hrvatskom dijelu Jadrana, a na našoj su obali na odmoru bili i prije četiri godine.

image
Tom Dubravec/ Cropix


Koja im je sljedeća postaja na romantičnom putovanju, zasad nije poznato, ali njihovi će fanovi to doznati iz redovitih objava na njihovim profilima na društvenim mrežama.

image
Sinead Lynch/Afp


Posh Spice Victoria Adams i David Beckham, tada mlada zvijezda Manchester Uniteda, upoznali su se 1997. godine, a vjenčali su se 4. lipnja 1999. godine. u dvorcu Luttrellstown u Dublinu.

image
Nicolas Asfouri/Afp


Njihov tromjesečni sinčić Brooklyn nosio je prstenje na ekstravagantnom vjenčanju koje je koštalo više od pola milijuna funta, a uključivalo je i pozlaćeno prijestolje na kojemu su mladenci sjedili.

U travnju ove godine Brooklyn se vjenčao s bogatom američkom nasljednicom i glumicom Nicolom Peltz, a snimke s njihovog vjenčanja krasile su modnu bibliju Vogue, dok su njegovi roditelji fotografije sa svog vjenčanja prodali magazinu OK!

Za milijun funta čime su srušili sve dotadašnje rekorde za snimke celebrityja.

image
Don Emmert/Afp

Victoria i David imaju četvero djece, 23-godišnjeg Brooklyna, 19-godišnjeg Romea, 17-godišnjeg Cruza i 11-godišnju Harper, a njihovo se zajedničko bogatstvo procjenjuje na oko 450 milijuna dolara.

Tijekom 23 godine braka prošli su sve, krize, preljube i oproste, ove fotografije svjedoče veliku povezanost i ljubav Beckhamovih. Bez obzira na sve.

image
Cristina Quicler/Afp
image

Victoria ljubi sina Brooklyna

Adrian Dennis/Afp
image

Victoria Beckham s kćerkicom Harper

Justin Tallis/Afp
image
Pierre-philippe Marcou/Afp
image

Odlikovani David Beckham s medaljom Britanskog carstva i ponosnom suprugom Victorijom

Fiona Hanson/Afp
image

Paparazzo fotografija Victorije i Davida Beckhama ispred njihovog doma u engleskom Hertfordshireu

Odd Andersen/Afp
image
Philippe Lopez/Afp
image
Vanina Lucchesi/Afp
image
Martin Schutt/Dpa Picture-alliance Via Afp
image
Mehdi Taamallah/Nurphoto Via Afp
20. travanj 2024 04:18