StoryEditor
ViralIZGUBILI KLJUČ?

Još jedna neuobičajena intervencija: vatrogasci noćas u 3 ujutro u obiteljskoj kući skidali policijske lisice s ruku žene, muž je zvao pomoć

Piše PSD
12. rujna 2021. - 12:02
Shutterstock Shutter

Nakon skidanja čeličnog prstena sa spolovila muškarca, opet prilično bizarna intervencija dežurnih vatrogasaca, javlja Danica.hr.

Kako neslužbeno doznaje taj portal, noćas nešto prije 3 sata ujutro vatrogascima je stigao neobičan poziv s adrese u zaprešićkom Zelengaju.

“Molimo vas, pomozite, žena ima policijske lisice na rukama i ne možemo ih nikako skinuti”, glasio je hitni poziv u pomoć.

Zaprešićki vatrogasci, nakon poziva oko 2.45 sati, vrlo brzo su stigli na mjesto neobičnog problema. Tamo su zatekli nesretnu ženu sa čvrsto stisnutim lisicama na rukama. Ruke su je već boljele.

Dežurni vatrogasci brzo su riješili problem, pa je žena opet bila slobodna. Policijske lisice skinute su joj s ruku za samo desetak minuta. Vatrogasci kažu kako je od poziva u pomoć do okončanja delikatnog posla prošlo manje od pola sata, piše Danica.

Ne zna se kako su policijske lisice završile na rukama nesretne žene u obiteljskoj kući u Ulici Zelengaj te gdje se pritom zagubio ključ.

item - id = 1126704
related id = 0 -> 1136371
related id = 1 -> 1136035
20. listopad 2021 00:47