StoryEditorOCM
ViralIMA I FANOVE

Jeste li čuli kako je Joško Jeličić objasnio što je posjed? Solinjanin postao hit na TikToku: Od 2 do 5 na šanku sam zapričavao zgodnu ženu. I onda je došao frajer u 5...

Piše PSD
15. prosinca 2022. - 16:40
Joško Jeličić snimljen u društvu Ćire Blaževića i Dominika Livakovića na predstavljanju knjige ”Vatreni u Rusiji”Ronald Goršić/Cropix

Joško Jeličić, kojega se Solinjani dobro sjećaju po nadimku Zele iz djetinjstva, ali i nogometnim bravurama na terenu pored osnovne škole, čini se da je s aktualnim Svjetskim prvenstvom u Kataru postao teški hit na društvenim mrežama.

TikTok, Instagram i ostale platforme prenose isječke njegovih gostovanja u HRT-ovoj emisiji "Qatara", a posljednji koji je naišao na smijeh i oduševljenje pratitelja je onaj u kojemu bivši nogometaš prenosi nesvakidašnju definiciju "što je to posjed lopte".

Pa je Jeličić ovako objasnio:

"Znate li što je rekao Jorge Sampaoli što je posjed? Kad je izgubio od Čilea, mislim 3:0, Argentina je imala 70 ili koliko posto posjeda. I onda je rekao što je posjed!

Rekao je: ‘Ja sam bio u lokalu navečer i od 2 do 5 na šanku sam zapričavao zgodnu ženu. I onda je došao frajer u 5 i pokupio je, ali ja sam imao posjed!‘ - prenio je Joško "plastični opis" i oduševio.

"Bravo legendo", "Najjači je", "Kakav bilmez", "Najbolje objašnjeno", "Ja još uvijek imam posjed"... smiju se tiktokeri.

Svi su mediji proteklih dana prenijeli i Jeličićev komentar na račun Joška Gvardiola i "opasnosti" koje vrebaju na mladoga momka...

"Malo me strah što se tiče Gvardiola, s obzirom da nema djevojku, a znam pouzdano da sponzoruše stoje u niskom startu, znaju njegovu cijenu na Transfermarktu bolje od Fabrizija Romana!

Kad sam vidio njegovu majku i jednu Knjazovu emisiju, kako je to odgojen momak, siguran sam da u tom smjeru neće biti nikakvih izazova. Ponosan sam na Joška Gvardiola" – rezimirao je Jela.

@hrvatska_radiotelevizija ‘Neke djevojke znaju Gvardiolovu cijenu bolje od Fabrizia Romana’, rekao je Jeličić #FIFAworldcup #Katar2022 #Qatar2022 #nogomet #hrt #joškojeličić #joskogvardiol ♬ original sound - HRT
24. lipanj 2024 08:23