StoryEditor
ViralMISS UNIVERSE

Ivana Mišura otkrila je detalje svojeg vjenčanja s bivšim Vatrenim Goranom Vlaovićem: Njegova energija je zaista nešto posebno

Piše PSD
17. rujna 2021. - 22:28
Tea Cimas/Cropix

Miss Universe Hrvatske 2014. Ivana Mišura otkrila je detalje svojeg vjenčanja s nogometašem Goranom Vlaovićem ekskluzivno za IN Magazin.

Čime je Ivanu Mišuru osvojio bivši Vatreni, zašto neće otputovati na medeni mjesec i zašto je njihova sedmomjesečna kćerkica Vana beba za poželjeti, bivša misica ispričala je za IN Magazin.

Da je zaista sretna, govori osmijeh na njezinom licu. Evo kako je prošlo vjenčanje.

''Ja sam na fakultetu još htjela biti organizatorica vjenčanja, to je zanimljivo, kad je došlo moje vjenčanje na red sam tek shvatila koliko stvari ti trebaš organizirati, jer smo između ostalog, Goran i ja htjeli sve sami. Ali je baš bio top tulum, to smo i htjeli na kraju krajeva i baš sam presretna kako je sve ispalo'', priča Ivana koja kaže da se u svoju vjenčanicu zaljubila na prvi pogled. 

''Baš mi je bila nekako posebna i drugačija i taj prorez mi je bio dodatan touch na cijelu haljinu''. 

U jednom trenutku je donji dio skinula. 

''Tako je. Taj plašt koji ima 100 kila doslovno. To je samo za slikanje. Obavili smo ceremoniju svečanu i s njim sam ušla u salu, ali dalje od toga više nije koristio'', priča Ivana. 

image
Mia Pojatina, Natalija Prica i Ivana Mišura
Zeljko Puhovski/Cropix

Ivana ne voli previše otkrivati detalje, ali čime ju je Goran osvojio? 

''Goran je jedna vrlo dobra osoba, plemenita bih ja rekla. Ta njegova energija je zaista nešto posebno. Između ostalog je i duhovit, sad znam da je i brižan otac. Kad nekog voliš i poštuješ, kad tebe netko voli i poštuje, nema se tu što više reći! To je idealna kombinacija što mi svi tražimo'', objasnila je Ivana. 

Kako funkcioniraju kao roditelji? Vana je tu već sedam mjeseci i zaokuplja njihovu pažnju maksimalno. 

''Da. Baš je danas...nećemo slaviti 7 mjeseci, nema potrebe, ali baš je danas taj dan. Prije nekoliko je dana prvi put rekla mama i to je bio val oduševljenja. Mi kao roditelji jedno drugom uskačemo naravno, kako tko ima obaveze, važna je organizacija i da se poštujete međusobno'', kaže Ivana. 

Jesu li već bili na medenom mjesecu ili će to odgoditi za neka bolja vremena?

''Nema medenog mjeseca...hahaha. Prije same svadbe smo bili 20 dana na moru i nekako smo gledali, pa ok, već smo se tu odmorili, i nema smisla razmišljati o sljedećem putovanju, ali bit će, možda ne kao medeni mjesec nego čisto iz uživancije'', objasnila je Ivana - piše Dnevnik.hr.

image
Neja Markicevic/Cropix
item - id = 1128350
related id = 0 -> 1128181
related id = 1 -> 1123416
18. listopad 2021 03:44