StoryEditorOCM
TribinaPORUKA GRADA ZADRA

Rješavanje zahtjeva za propusnice ovisi o funkcioniranju nacionalnog sustava - registrirajte se na sustav e-građanin

Piše Grad Zadar
3. travnja 2020. - 16:36

Zbog povećanog broja zahtjeva koji pristižu i tehničkih poteškoća sustava izdavanja e-propusnica putem web stranice Ministarstva uprave RH https://epropusnice.gov.hr/, dolazi do nedostupnosti pojedinih dijelova sustava., upozoravaju iz Stožera civilne zaštite Grada Zadra.

-Obavještavaju se građani Zadra koji su Stožeru civilne zaštite Grada Zadra podnijeli zahtjev za izdavanjem e-propusnice potrebne za napuštanja mjesta prebivališta i/ili stalnog boravka, da rješavanje zahtjeva ovisi o funkcioniranju nacionalnog sustava.

Sve zahtjeve građana koji nisu registrirani u sustav e-građani i iste šalju i dalje putem maila stozer.propusnica@grad-zadar.hr, zbog navedenih poteškoća u nacionalnom sustavu, Stožer CZ Grada Zadra  gotovo nije u mogućnosti izdati ili zamijeniti E-propusnicu.

Preporučujemo građanima da se registriraju na sustav e-građanin budući da je svaki zahtjev upućen gradskom stožeru na mail stozer.propusnice@grad-zadar.hr potrebno dodatno obrađivati i unositi pojedinačno i ručno u sustav što produžuje vrijeme potrebno za obradu i konačno izdavanje e-propusnice, stoji u obavijesti Stožera.

15. travanj 2024 13:41