StoryEditorOCM
TribinaNEVJEROJATAN OGLAS:

Besplatan stan do kraja studija vrijednoj i ljubaznoj brucošici

Piše 100 posto.hr
25. rujna 2017. - 13:43
1440x620_1506327519oglas

Zamislite ovo: dolazite na fakultet u veliki grad i nađete si stan od 150 kvadrata u najužem centru grada, i to sa klimom, kaminom, internetom i osiguranim parkingom. I još je besplatan, a nije da ste došli živjeti kod rodbine. Upravo takvu mogućnost ponudila je jedna starija gospođa iz Beograda, javlja Noizz.

U oglasu se navodi kako bi situirana gospođa, obrazovana i tolerantna osoba, koja živi sama, pružila udoban dom do kraja studija vrijednoj brucošici koja bi bila voljna provesti malo vremena s njom i obaviti neke sitnice za nju kad joj to budu dozvoljavale obaveze na fakultetu i društveni život, možda prošetati s njom koji put.

Gospođa je imala srčani udar i operaciju ugradnje stentova od koje se još oporavlja, ali inače je vrlo vitalna i u potpunosti sposobna brinuti se o sebi. U oglasu koji je objavila rodbina navedene gospođe navodi se kako u stan redovito dolazi spremačica pa djevojka s tim ne bi imala posla, a ističe se kako se ne traži ni njegovateljica ili medicinska sestra.

"Ovaj oglas daje rodbina uz dogovor sa vlasnicom stana jer smo svi zauzeti profesionalnim obavezama i obitelji, a želimo da netko pouzdan i životno zainteresiran boravi i živi u stanu sa našom rođakinjom kako bi i ona i mi bili sigurni jer nije sama. Za uzvrat i naša rođakinja i mi očekujemo od djevojke koja bude stanovala sa njom odgovorno, odgojeno, pošteno, tolerantno, humano i normalno ponašanje, onako kako bi se ponašala u svojoj kući prema svojoj baki", stajalo je u oglasu koji je već uklonjen s jedne od najpoznatijih srpskih stranica Halo oglasi.

Izgleda da je baka brzo našla zamjensku unuku, a mi im želimo puno sreće. 

03. svibanj 2024 09:44