StoryEditorOCM
SportUZVRATNI SUSRET

Zadranima u utakmici protiv GOŠK Kaštela treba pobjeda i to s razlikom od najmanje tri gola! Ima li nade?

Piše Ivica GJERGJA
29. lipnja 2021. - 13:08

Poraz HNK Zadra od GOŠK Kaštela (1:3) u prvoj utakmici finala kvalifikacija za popunu 3. HNL – jug, ne znači da je priča gotova.

Da je samo pobjeda dovoljna bilo bi daleko bolje i lakše. Ovako se moraju dobro oznojiti da nadomjeste dva gola, te im je potrebna pobjeda s trigola razlike. 

Zadrani su u prvoj utakmici u početnoj fazi imali prilike koje nisu dobro iskorištili. Digli su se GOŠK-ovci i prihvatili što im je ponuđeno pa su tako do kraja poluvremena vodili 0:2.

Zadrani su smanjili na 1:2, a iako su imali još prigoda, one su ostale neiskorištene. Gostujući zgoditak za povećanje vodstva od 1:3 bio je u najmanju ruku - bolan poraz.

Reći da postoji minimalna nada, a što je i istina, nije dobro jer to znači da si se predao. Dok se igra uvijek ima nade u uspjeh, treba znati stati na loptu i odigrati kako se najbolje može i zna, a tako je uspjeh u uzvratu moguć.

Neće to biti put bez nade, ako se igrači Zadra dobro poslože i zauzmu pravi stav, te iskažu želju za uspjehom, u što ne sumnjamo, pobijedit će. Zadre sretno!

Uzvrat susret GOŠK Kaštela - Zadar igra se u srijedu u 18 sati u Kaštel Gomilici.

24. svibanj 2024 08:24