StoryEditorOCM
SportNAKON LJUBLJANE...

Zadar u ponedjeljak gostuje kod Zaboka. Marko Ramljak: ‘Uz pravi pristup i dobar ulazak u utakmicu trebali bi odnijeti bodove...‘

Piše D. Žura
27. studenog 2022. - 13:51

Unatoč najavama kako u Tivoliju protiv Cedevita Olimpije mogu do iznenađenja, nešto slično onome kojeg su napravili u Beogradu kad je slomljena Zvezda, Zadar takav scenarij nije ponovio. Naprotiv, ni jednoga trenutka nisu bili u prigodi za tako nešto, jer ih je domaćin posve izolirao, nije dozvolio da se Zadar razmaše, osobito to vrijedi za Luku Božića kojeg su valjano „skautirali”.

Odmah nakon utakmice trener Danijel Jusup je podcrtao dva problema, jedan su suparnikovi centri Alen Omić i Karlo Matković, dok je drugi izostanak voljnog momenta kod igrača Zadra.

Sve se može popraviti u HT Premijer ligi, naime, Zadrani su gosti Zaboka i ne mogu se pohvaliti rezultatima kroz sezonu. Ali, opreza nikad dosta jer je upravo Zabok u ranijim sezonama kao domaćin znao iznenaditi. 

– Zabok je promijenio trenera i odmah se to osjetilo na ekipi jer su imali pobjedu u rukama protiv Splita na Gripama. Mi igramo odmah nakon dvoboja protiv Cedevita Olimpije i siguran sam kako nam neće biti lako. Zabok je ozbiljna ekipa. Ne smijemo im dozvoliti da se razigraju pred domaćom publikom pa da nam naprave neku veliku seriju koju bi kasnije morali stizati kroz susret. Vjerujem kako bi uz pravi pristup i dobar ulazak u utakmicu trebali iz Zaboka odnijeti bodove – kaže igrad Zadra Marko Ramljak

Utakmica se igra u ponedjeljak s početkom u 19 sati uz izravan prijenos na HKS–televiziji.

24. travanj 2024 02:14