StoryEditorOCM
SportTREĆA NL– JUG

Zadar i Primorac gostuju, dok Vitezovi igraju doma: treba "razbiti" Val o posedarske hridi!

Piše i.Gjergja
20. rujna 2024. - 14:03

Zadar i Primorac u ovom kolu gostuju kod GOŠK Dubrovnika 1919 i Vodica, dok je HV Posedarje domaćin novopečenom trećeligašu Valu iz Kaštela.

Zadrani su prošlo kolo dobro: "natukli" su Zmaja (M), pala je četvorka. U usponu su igre i sigurno je da će na Lapadu igralištu GOŠK-a imati što reći, tim više što su prošlom pobjedom zasjeli na vrh ljestvice.

No GOŠK je dosta dobar protivnik, pored toga vodi ih trener koji je donedavno vodio i HNK Zadar, Marko Pinčić i tu može biti Zadranima ‘trapula‘. No svega su toga u klubu svjesni, znaju da je najvažnije uzeti bod(ove).

Primorac gostuje kod susjeda, Vodica, koji ove jeseni su preporođeni. Vjerujemo da je u tome ulogu odigrao i jedan Zadranin, nekadašnji igrač i trener Želimir Terkeš, koji im je probudio nadu i ulio samopouzdanje. Stoga ne čudi rezultati.

Primorac je poražen od Viteza prošlog kola, no sigurno je da će trener Anel Karabeg i igrači skupo "prodati svoju kožu", ako bude trebalo, no nadaju se bodu.

Vitezovi su u igri vrlo dobri, igraju doma sa ‘novajlijom‘ u ovoj ligi Valom; trebaju biti oprezni jer - nikad se ne zna.

Svjestan je toga i trener Darko Vukić, kojeg su u Posedarju odlično primili, a on im vraća sa svojim stožerom jako dobrim igrama i rezultatom.

Sigurno je da su napravili dobru zamku Valu kojeg treba od posedarske hridi "razbiti" uzeti sva tri boda i mirno dalje ploviti ligom.

Raspored odigravanja utakmica 5. kola: Subota 21. rujna u 16,30 sati:

HV Posedarje – Val. Igra se u Posedarju na igralištu Gordan Demo. Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Radonjić i Majčica. Delegat: Mladen Žižić Gušo.

GOŠK Dubrovnik 1919 – Zadra. Igra se u Dubrovniku na Lapadu. Sudac: Niko Radnić. Pomoćnici: Kukolj i Štampalija. Delegat: Mario Pinjušić.

Vodice – Primorac. Igra se u Vodicama na igralištu SC Račice. Sudac: Mirko Odrljin. Pomoćnici: Pavlinović i Ponjarac. Delegat: Ivica Popović.

20. rujan 2024 14:04