StoryEditorOCM
SportUSKORO POČINJE

Trener Jusup i nogometaš Badelj pozivaju sve da podrže 7. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević

Piše Zadarski.hr
12. kolovoza 2023. - 10:23

Trener košarkaškog kluba Zadar, Danijel Jusup, pozvao je sve Zadranke i Zadrane da od 16. kolovoza posjete vanjske malonogometne terene ŠC Višnjik na kojima se održava 7. Memorijalno-humanitarni turnir Antonio Jurjević (MHTAJ).

- I ove godine podržite sedmo izdanje MHTAJ i na taj način pomozite najpotrebitijoj djeci Zadarske županije, kazao je legendarni košarkaški trener.

Podršku humanitarnom turniru izrazio je i Milan Badelj, nogometaš Genoe i dugogodišnji hrvatski reprezentativac.

Badelj je pozvao sve zainteresirane ekipe koje to još nisu napravile, da se prijave na najveći humanitarni turnir u Zadarskoj županiji, a i šire.

Prijave za 7. memorijalno-humanitarni turnir Antonio Jurjević traju do 14. kolovoza do 20 sati, a jedan od najvećih malonogometnih turnira u Hrvatskoj započinje 16. kolovoza.

Turnir se igra u tri kategorije: seniori, veterani i djeca. Utakmice se igraju svaki dan od 19 sati, a seniorski dio turnira igra se u sustavu 4+1 (futsal pravila), dok će se veteranski dio, na koji se mogu prijaviti svi oni koji su 1985. godište ili stariji, igrati u sustavu 5+1.

Iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević još jedanput mole sve sudionike za poštenu igru i sportsko ponašanje. Ističu i kako će svako nesportsko ponašanje, kojem nema mjesta na humanitarnom turniru, odmah biti kažnjeno na najstroži mogući način, diskvalifikacijom ekipa iz daljnjeg dijela natjecanja.

Turnir će i ove godine biti humanitaran, a članovi HUAJ nam govore kako će o detaljima humanitarne akcije koju organiziraju uskoro obavijestiti javnost.

- Sve donacije koje je dosada napravila Humanitarna udruga Antonio Jurjević mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici udruge gdje redovito izvještavamo javnost kome smo i na koji način pomogli, istaknuli su članovi Humanitarne udruge Antonio Jurjević, a njihov turnir s nestrpljenjem očekujemo.

Izjave se mogu pogledati na Instagramu na ovim linkovima:

image

Humanitarni turnir Antonio Jurjević

HUAJ
image

Milan Badelj

HUAJ
image

Danijel Jusup

HUAJ
02. svibanj 2024 10:48