StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR „IVICA JURICA" SUHOVARE 2018.

Tin i Samba pobjednici večeri!

Piše Ivica Gjergja
8. kolovoza 2018. - 11:00
Samba.JPG

U ambijentu kakav se rijetko viđa, na malonogometnom terenu u Suhovarama odigrane su dvije utakmice. Obje su bile zanimljive i neizvjesne sve do pred kraj, a susret Brodarica - Samba završio je u regularnom dijelu bez pobjednika 1:1, pa se na kraju pobjednik odlučivao izvođenjem šesteraca.

Momčadi su bile podjednake kvalitete, Samba je nešto više imala loptu u svojim nogama, prijetila i imala više udaraca na gol no i Brodarica je imala svojih lijepih trenutaka u igri. U konačnici, "Samba" je na kraju zasluženo „zaplesala" pobjednički ples.

Tinovci poslovično dobri iako su im 4. Asa na početku, kada su vodili, malo „zapaprili". No momčad koja u svojim redovima ima Gorana Burčula, Tonija Katalinića i druge igrače višegodišnjeg prvaka županijske malonogometne lige, lako je nadoknadila ono što su propustili. Trebalo ih je malo „naljutiti" da bi sve došlo na svoje.


TIN - 4. ASA 3:1


SUHOVARE - Malonogometno igralište u centru. Gledatelja 300. Suci; Roko Režan i Ivan Mičić.

TIN: Ćurčija, Vulić 1, Katalinić 2, Kolega, Burčul, Čačić, Baščevan. Voditelji: Tiho Knežević i Edo Kvartuč.

4.ASA: Jarmanović, K. Bačić, Šitum, Peraić, M. Bačić 1, Čirjak, Žilić, T. Bačić. Voditelj: Josip Majić.

 

BRODARICA - SAMBA na šesterce 3:4(1:1)

 

BRODARICA: Buljat, Miletić, Škoda 1, Ročak 2, Zrilić, Vrsaljko, Pavičić, Vuleta. Voditelji: Marin Mijolović i Hrvoje Medved.

SAMBA: J. Barić 1, Bratović, Lončar, Proroković, Kovačević, Dundović 2, Zdrilić 1, L, Barić, Baljak. Voditelj: Ivan Zdrilić.


Večeras (srijeda) igraju: u 21 sat Karakteri – Plovanija, a u 22 sata Kapetani Murvica - Taxi služba Rogić.

03. srpanj 2024 09:22