StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Sonik Puntamika u ponedjeljak u Jazinama igra protiv Škrljeva: Idemo ih pobijediti treći put!

Piše Ivica GJERGJA
14. ožujka 2021. - 15:06

U ponedjeljak se u Jazinama sastaju peta i šesta momčad lige, Sonik Puntamika i Škrljevo. Ukoliko „Sonik“ ubere pobjedu udaljiti će se dvije pobjede od suparnika na ljestvici. Obje su ekipe dobro igrački posložene i imaju kvalitetu. Zadrani su u prošlom kolu porazili Zabok na njihovom parketu, a izvrsnu igru su pored kapetana Dina Palčića, koji je znalački vodio svoj sastav, ostvarili i Runjić, Cvitković te Jošić.

Zanimljivo da se u utakmici nije osjetilo odsustvo najiskusnijih Vladovića i Petanija. Na drugoj strani, Škljevo je pobijedilo Hermes. Bit će to pravi sraz i velika borba za petu poziciju.

Kod gostiju treba sigurno paziti na Robertsa, Pilepića, Gunjinu. 

- Nećemo se zavarati, već od samog starta utakmice ići ćemo na pobjedu jer smo u dobrom tonusu i pobjeda nam treba da se izdvojimo na ljestvici i zabetoniramo to peto mjesto. U dva sraza sa Škrljevom smo bili pobjednici, vjerujem da ćemo i treći put to biti. Svi moji suigrači dati će na utakmici svoj maksimum kako bi na kraju slavili. Istina respektiramo i cijenimo našeg protivnika no pobjeda je naša, kazao nam je kapetan Dino Palčić.

Sonik Puntamika – Škrljevo igra se u SD Jazinama u 20 sati u ponedjeljak. 

02. svibanj 2024 01:11