StoryEditorOCM
SportPRIVATNI RAZLOZI

Predstavnik Grada košarke Arsen Travica napušta Nadzorni odbor KK Zadar, udruga najavljuje nove izbore

Piše Zadarski.hr
9. ožujka 2024. - 11:15
Zadar, 230822. Dvorana Jazine. Konferencija za medije KK Zadra na kojem su predstavljena dva clana udruge Grad kosarke koji ce biti predstavnici u NO KK Zadra. Na fotografiji: Arsen Travica, predstavnik udruge Grad kosarke u NO KK Zadra.Jure Miskovic/Cropix

Udruga Grad košarke na svojoj je službenoj Facebook stranici obavijestila kako Arsen Travica, koji je njihov predstavnik u Nadzornom odboru KK Zadar, napušta NO. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.  

Dragi članovi i navijači,

Primili smo vijest od gospodina Arsena Travice, kao jednog od predstavnika Grada košarke u Nadzornom odboru, da će se iz privatnih razloga prijevremeno povući iz Nadzornog odbora košarkaškog kluba "Zadar".

Gospodinu Travicu se zahvaljujemo na fer i korektnom odnosu te ispunjavanju svojih obveza prema košarkaškom klubu "Zadar", kao i udruzi "Grad košarke". Gospodin Travica je sudjelovao i bio izabran na prvim demokratskim izborima za Nadzorni odbor u dugoj i bogatoj povijesti našeg Kluba, te je tako postao dio nekih novih pozitivih vrijednosti i mehanizma za koji su se navijači dugo borili. Svoje obveze ispunjavati će do službenog imenovanja novog predstavnika "Grada košarke" u Nadzornom odboru.

Udruga "Grad košarke" u idućim danima će obavijesti javnost o novim demokratskim izborima, putem kojeg će se izabrati novi predstavnik "Grada košarke" u Nadzornom odboru.

Pravo glasa, kao i pravo na kandidaturu (ukoliko se ispunjavaju kriteriji natječaja) imati će svi punoljetni članovi Grada košarke s novim ili obnovljenim članstvom za 2024. godinu.

Pozivamo sve ljude dobre volje, koji su spremni svojim znanjima, planom, iskustvom, kontaktima, sposobnošću i kreativnošću pomoći u radu Nadzornog odbora košarkaškog kluba "Zadar", kao i u aktivnom sudjelovanju na brojnim projektima Grada košarke u svrhu boljitka našeg Kluba i zadarske košarke, da pripreme svoje životopise i dokumente jer prijave za druge izbore kreću uskoro!

Udruga "Grad košarke"

14. lipanj 2024 18:11