StoryEditorOCM
SportNOVI POSAO

Od trenerske klupe do televizijskog studija - Vedran Ješe analizira utakmice HNL-a i Lige prvaka!

Piše Ivica GJERGJA
18. kolovoza 2023. - 22:12

Dok je njegov dosadašnji „šef“ Dragan Blatnjak prihvatio poziv za trenera Primorca iz Biograda, njegov dosadašnji pomoćnik Vedran Ješe, poznato nogometno ime, dobio je novi posao – analizira utakmice SuperSport HNL-a za emisiju Stadion na HRT-u. Podsjetimo da je Vedran do prije dvije godine bio igrač Primorca, neko vrijeme je organizirao kamp utakmice za mlade, da bi posljednju godinu bio uz Blatnjaka. Nema osobiti „pedigre“ nogometnog analitičara, a posao koji je obavio u analizi Stadiona oduševio je sve gledatelje.

- Nakon što me ljetos zvao Zvonimir Sunara i pitao da li bih bio dio ekipe Stadiona, nisam puno razmišljao već sam prihvatio ponuđeno. Prvo iskustvo je izuzetno dobro, ovaj posao volim i vjerujem da će biti još i bolje. Zatekla me sama spoznaja da emisija ide uživo, ne možeš ništa promijeniti, ali navikao sam se. Trudim se biti iskren, realan i kritičan bez obzira na to što neke igrače poznajem. Za sada ću raditi HNL ponedjeljkom, a Ligu prvaka srijedom, kazao nam je u prolazu Ješe.

Igraš li još nogomet, onako za svoju dušu?

- Naravno. Igra me veseli, igram sa veteranima mali balun i dok god me zdravlje služi, igrat ću, kazao je Ješe i pošao na pripremu analiza utakmica.

 

01. svibanj 2024 18:14