StoryEditorOCM
SportUVIJEK DOBRODOŠLI

NK Osijek prijateljski ispraćen s priprema iz Privlake - NK Sabunjar dobio na dar sportske dresove, lopte i rekvizite za treninge kompletnog pogona

Piše Ivica GJERGJA
19. svibnja 2023. - 14:43

Od ponedjeljka do petka (pred prvenstveni susret sa Šibenikom u petak) nogometaši NK Osijeka te kompletan tim i stručni stožer – prvi sastav boravio je u Petričanima, a svoje treninge je provodio na igralištu Sabunjara – Sabunikama.

Pri odlasku ljudi iz NK Osijeka su imali za vodstvo kluba Sabunjar i Privlaku samo lijepe riječi, zahvalili se na pruženom za ovih pet dana, te kazali da će opet doći.

- Naša vrata su NK Osijeku uvijek otvorene, uljudno i kulturno ćemo ih primiti, uostalom kako i sada kao svakog dobrog putnika i namjernika i našeg gosta. Zahvaljujem na donacijama, kratko nam je kazao predsjednik NK Sabunjara, Dragan Glavan.

Naime, kako uopće nogomet u Privlaci „ne može“ bez načelnika Gašpara Begonje to je i on dao dobar obol gostovanju Osijeka, a dobili su kao donaciju sportske dresove, 10 lopti i rekvizita potrebnih za treninge kompletnog pogona Sabunjara.

 

08. srpanj 2024 04:13