StoryEditorOCM
SportSVI NA STANOVE

Nedjelja je dan za veliki ispit HNK Zadar: "Segesta je odlična momčad, ali mi smo spremni za ulazak u Drugu ligu"

Piše Ivica Gjergja
15. lipnja 2024. - 14:02

Epicentar nogometnog zbivanja je nedjelja na Stanovima gdje HNK Zadar igra uzvratni susret kvalifikacija za ulazak u Drugu ligu protiv Segeste iz Siska. Traži se karta više! 

Prvo poluvrijeme je dobila Segesta, u Sisku je bilo 2:1, no kako Zadar ima aktivan rezultat i igra doma, očekivanja Zadrana su velika. Tribine će sigurno biti pune, očekivanja su velika. Uostalom ”zadarska dica“ Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko, Dominik Livaković, Martin Erlić, poželjeli s EUR_a u Njemačkoj uspjeh svom klubu. 

Igra donosi rezultat, a nogometaši Zadra predano su se pripremali za ovaj veliki ispit. Ovo je prilika da prikažu napadačku igru koja donosi rezultat. Struka je bezbroj puta odvrtjela film iz prvog susreta, utvrdila što je bilo slabo i što treba u drugom srazu popraviti kako bi se ostvario cilj. Ako bi drugi susret završio istim omjerom (2:1 za Zadar) tada bi se odmah, bez produžetaka, izvodili kazneni udarci za  pobjednika koji ulazi u Drugu ligu.

- Pokazali smo se u prvom susretu u lijepom svjetlu, a i u ovom ćemo nastaviti igrati našu napadačku igru. Optimista sam, zalaganje, želja i htijenje koji su moji dečki pokazali na pripremama daje mi za pravo da ćemo odigrati dobro i da ćemo sve učiniti kako bi ostvarili povijesni rezultat, naš cilj, a to je ulazak u viši rang. Očekujem najbolje za nas, kazao je trener Zadra Marin Oršulić.     

I kapetan Zadra, Domagoj Muić, osjeća da je ovo prilika koju ne smiju propustiti. 

- Spremni smo za susret, ne smije nam se dogoditi, i neće, glupost iz prvog susreta, pripazit ćemo na to. Idemo igrati našu napadačku igru, Segestu cijenimo, a sad znamo i kako igraju. Osjećamo i bilo navijačkog puka, imat ćemo podršku sa tribina. Treba im i u tom segmentu uzvratiti istom mjerom. Atmosfera u momčadi je odlična, svi smo na broju, treba nam samo fajt i ostvarenja našeg cilja, poručuje kapetan Zadra.

Susret Zadar – Segesta igra se u 18 sati na Stanovima u nedjelju, a prenosi ga MaxSport 1.

ULAZNICA 5 EURA

Glavni sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova, a pomoćnici su mu Dino Knez i Igor Babića. Četvrti sudac je Nikola Vuković – svi su iz Osijeka. Delegat: Marko Žubrinić (Otočac). Kontrolor: Šime Vukić (Rijeka).

ZADAR (3-5-2): Matasović – Muić, Grgić, Vukadinović – Jurić, Baričević, Perić, Jakir, Nakić - Djeveljekaj, Pedišić. Pričuve: Kordić, Rončević, Iveljić, Ricov, Šutalo, Šoša. Trener: Marin Oršulić. 

Za sve one koji nisu kupili ulaznicu mogu to učiniti na dan utakmice od 14 sati. Cijena ulaznice iznosi 5 eura!

29. lipanj 2024 11:36