StoryEditorOCM
SportGUŽVA U MADRIDU

Mogao bi čekati svoj red, baš kao i Ronaldo, insajder otkriva: ‘Mbappe poštuje Modrića, nije to tražio‘

Piše SN
4. lipnja 2024. - 09:20

Francuski Le Parisien u ponedjeljak je pisao o tome kako će Kylian Mbappé sljedeće sezone u Real Madridu nositi kultnu madridsku "devetku" koja je postala slobodnom još otkako je klub napustio Karim Benzema - pišu Sportske novosti.

Francuzi su uz priču o velikom transferu naveli i kako broj devet nije bio Mbappéov omiljen izbor, već da je nakon "sedmice" na redu bila Modrićeva "desetka", no ona će postati slobodna tek kada hrvatski maestro napusti klub, a prema posljednjim informacijama suradnju s Kraljevskim klubom produljit će na još jednu sezonu.

S druge strane, Fabrizio Romano, jedan od najupućenijih novinara kada su u pitanju nogometni transferi, potvrdio je da bi Mbappé svoju priču u Realu trebao započeti s devetkom na leđima, a otkrio je i neke nove informacije.

- Izvori jamče da Kylian, kao ni njegov tim, nisu tražili od Real Madrida broj 10 za nadolazeću sezonu. Mbappé i Real poštuju Luku Modrića koji ostaje i produljuje ugovor za sljedeću sezonu. Kylian bi mogao čekati na broj 10 kao što je Cristiano Ronaldo godinama prije čekao na broj sedam s još jednom legendom, Raúlom - objavio je na X-u Romano.

17. lipanj 2024 12:47