StoryEditorOCM
SportZAVRŠNICA 1. ŽMNL

Kontrol biro u finalu bolji od Stanova! Najbolji strijelac lige Deni Kolega postigao 38 golova

Piše Ivica Gjergja
29. svibnja 2024. - 08:17

KONTROL BIRO – STANOVI 3:0

ZADAR – SD Mocire. Suci: Zrilić i Šimunov.

Strijelci: 1:0 Zdrilić (21), 2:0 Viduka (27), 3:0 Torbarina (39).

KONTROL BIRO TEATRO BAR: Pinčić, Torbarina, Mrkić, Gambiraža, Kresović, Pedišić, Nekić, Šušić, Zdrilić, Zanki, Genda. Voditelj: Dino Kevrić

STANOVI: Dražević, Jakušić, Sentić, Mikulić, Popov, Žuža, Bugarija, Perica, Maruna, Pedić, Mikulić, Sladić, Jakušić. Voditelj: Tomislav Zelić.

image

Detalj s utakmice

Marin Gospic/Slobodna Dalmacija

U drugom finalnom srazu dvije ponajbolje momčadi u Prve županijske lige u malom nogometu prikazan je izvrstan mali nogomet, a prijestolja se sasvim zasluženo dohvatio Kontrol biro koji je rezultatom 3:0 porazio jako dobre Stanove. 

Prvi dio susreta bio je ravnopravan i okončan je bez pogodaka, da bi nakon odmora ”kontrolci“ poveli, a strijelac je bio Zdrilić. Drugi zgoditak za pobjednika postigao je Luka Viduka, a treći put je zatresao mrežu Stanova Domagoj Torbarina za veliko slavlje. 

Ovo je drugi trofej za Kontrol biro od kad se natječu u ovoj ligi, a zadnji put su pobjednici bili 2018/19. godine.   

Prva utakmica finala završila je 2:2, tako da je s ukupnih 5:2 Kontrol biro pobjednik i osvajač naslova prvaka.

image

Momčad Stanova

Marin Gospic/Slobodna Dalmacija

- Smatram da smo zasluženo osvojili finale. Onda kad je najviše trebalo gristi mi smo to uradili te dokazali da smo bez imalo skromnosti najbolji. Hvala mojim igračima, držali su se do zadnjeg sučevog zvižduka korektno i fer. Znali su što rade, oni su pravi pobjednici. Stanovima zahvala na fer igri, a sad idemo slaviti, kazao nam je voditelj Kontrol biroa Dino Kevrić.

Najbolji strijelac lige je Deni Kolega (Varoš) s 38 postignutih zgoditaka koji je nakon susret primio pokal za osvojeno prvo mjesto.

Iz Udruge za mali nogomet Zadarske županije dodijeljene su plakete zaslužnima: Leu Burčulu, Tihomiru Tomičiću i Branku Perici.

Posebno priznanje za unapređenje futsala u županiji primio je Marko Šimurina.

07. srpanj 2024 04:23