StoryEditorOCM
SportREDALI TRICE

KK Zadar lakoćom pobijedio Škrljevo! Mavra jedno vrijeme proveo na klupi i u svlačionici jer je psovao zbog neuspješnog napada

Piše Dražen Žura
31. ožujka 2021. - 18:56
Zadar, 130321 Dvorana Kresimira Cosica. Utakmica kosarkaske Premijer lige izmedju KK Zadar i KK Skrljevo. Na fotografiji: Dominik Mavra.Jure Miskovic/Cropix

ZADAR – Dvorana " Krešimir Ćosić"

Bez gledatelja

Zadar – Adria OIL Škrljevo 109 : 71   (27:12, 28:14, 26:22, 28:23)

Suci: Alfred Jovović, Branimir Galić, Antun Toni Reić

ZADAR: Carter, Jordano(23), Justice(24), Palokaj, Brala(8), Vuković(9), Bursać(10), Junaković(11), Mavra(2), Onuaku(8), Planinić(2), Kraljević(12)

ADRIA OIL ŠKRLJEVO:  Jelenković(7), Vucić(5), Gunjina(7), Barnjak(3), Robertson(14), Boban(12), Rajčić(7), Vrgoč(7), Bjelanović(5), Cvitković(4)

U ogledu Zadra i Škrljeva, praktički, sve je bilo riješeno u prvom poluvremenu, u kojem je ostvaren obilan rezultatski odmak, uz  poplavu domaćih "trica", o kojima nešto više na kraju. Ono što je osobito privuklo pozornost, jeste ozljeda Justina Cartera u  trećoj minuti, međutim, naslovnica pripada događaju nedugo kasnije.

Dominik Mavra je vukao jedan zadarski napad, ali nije bio zadovoljan tijekom, pa je iz ljutnje ispustio psovku. I to je bio okidač za Veljka Mršića koji ga je najprije sjeo na klupu potom poslao u svlačionicu, zajedno s njim i Chinanu Onuaku. Amerikanac se ubrzo vratio, na putu prema svlačionici je saznao kako se  Mrsiceva sankcija nije odnosila na njega, dobio je prigodu za igru, dok je kapetan Mavra tek nakon poluvremena zauzeo mjesto na tribinama. I tu nije kraj, jer je Duje Brala u jednom čvrstom prodoru nezgodno doskočio, nastradao mu je zglob lijeve noge! Nastradali su i gosti, ali rezultatski jer su u zadnju minutu ušli s okruglih minus 40!

O tricama? Kodi Justice je pogodio iz svih sedam pokušaja, Antonio Jordano je imao isti broj realiziranih uz jedan promašaj. Po jednu su pridodali Domagoj Vuković i Martin Junaković. Mršić ću prijati i podatak kako mu je " klupa" isporučila 90 poena!

02. svibanj 2024 10:31