StoryEditorOCM
SportSVI SU POBJEDNICI

Drugi međunarodni boksački turnir "Hrvatski vitezovi" - Drage: za najboljeg boksača proglašen Petar Krešimir Knežević (Sv. Donat Zadar)

Piše I. Gjergja
1. rujna 2024. - 21:32

Drugi Međunarodni boksački turnir “Hrvatski vitezovi” održan je sinoć u uvali Dugovača u Dragama. Na rasporedu je bilo devetnaest mečeva na otvorenom u kojima su nastupili borci iz BiH, Slovenije, Češke, Slovačke, Švicarske, Ukrajine i Hrvatske.

Za najboljeg boksača proglašen je Petar Krešimir Knežević (Sv. Donat Zadar). Trofej za najboljeg tehničara pripao je Luki Bukviću (BK Ares-Diabolik Zadar). Najborbeniji par su Gabriel Debanić (Leona Zagreb) i Karel Plisek (Češka).

Pored njih u Dragama su nastupila i dvojica boksača iz BK Zadar kojeg vodi Davor Dujić. Zlatnu medalju osvojili su mlađi senior Ivano Skoblar (71 kg) i kadet Luka Buovac (107 kg).

Nakon velikog boksačkog spektakla na nezaboravnoj noći boksa sve čestitke svim pobjednicima i osvajačima trofeja, svim sudionicima, gostima i organizatorima iz BK Ares-Diabolik Zadar, Nikoli Marketinu, Vedranu Bajlu i Viktoriji Barešić.

15. rujan 2024 12:01