StoryEditorOCM
SportMALI NOGOMET

Dragan Župan nositelj Varoši: Vjerujem u moje suigrače i našu snagu i da ćemo proći dalje. Neka se naš protivnik brine o nama...

Piše I. Gjergja
25. srpnja 2020. - 13:59

U završnici Favbet gradskih liga, koji se igra u Puli - Verudela 24. i 25. srpnja,  pored Tina i Kontrol biroa AR je i MNK Varoš ZDC. Dočim se spomene ime Varoši odmah se istakne Dragan Župan, igrača tog kluba. Naime, Župan je izvrsno odigrao prvi susret, a znajući o kakvom se igraču radi treba navesti da je Dragan Župan popularni Župe, "maestro", kako mu tepaju, te legenda zadarskog malog i velikog nogometa našao svoje mjesto u Varoši, a sada u Puli došao do punog izražaja.

Kada već govorimo o njemu treba podsjetiti da je Župe nastupao u brojnim klubovima. Ponikao u NK Zadru, pa je jedno vrijeme kao 16–godišnjak bio u Juventusu, potom u Hajduku, Šibeniku, Međimurju i Istri, no uvijek se vraćao u svoj Zadar, kojem je na kraju najviše dao i ostavio. Još jednom je pokazao u Puli da se dobro snalazi na malom prostoru, zna podvaliti, ali i biti strijelac. Pored ostalih igrača iz MNK Varoši ZDC, vjeruje se da će i četvrtzavršnicu lige u Puli proći dalje.

- Vjerujem u moje suigrače i našu snagu i da ćemo proći dalje. Neka se naš protivnik brine o nama mi ćemo u svakom susretu dati najviše, kazao nam je kratko popularni Župe.

14. lipanj 2024 19:09