StoryEditorOCM
SportPRVENSTVO HRVATSKE

Članovi zadarskog Kluba skokova u vodu osvojili 15 medalja!

Piše Zadarski.hr
12. lipnja 2024. - 11:40

Članovi kluba skokova u vodu Zadar nastupili su na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u skokovima u vodu. Natjecanje se održalo u  Rijeci. KSV Zadar predstavljalo je osam natjecatelja: Marko Huljev, Mikula Miočić, Dolores Benković, Anika Miočić, Petra Boltužić, Ivor Majica, Marko Profaca i Zvonimir Botunac. Ukupno su osvojili 15 medalja od čega 1 zlatnu, 12 srebrnih i 2 brončane.

U kategoriji juniora Marko Huljev osvojio je 2 srebra sa daske 1m i 3m. Mikula Miočić osvojio je 3 mjesto s tornja i 4 mjesto sa daske 1m i 3m. Marko Profaca osvojio je 2 mjesto s tornja i 6 mjesto s daske 1m. U disciplini sinkro daska 3m par Huljev - Miočić osvojio je 2. mjesto.

U kategoriji juniorki Dolores Benković osvojila je jedno zlato i jednu broncu. Prvo mjesto ostvarila je sa daske 1m i  dok je 2 mjesto osvojila na disciplini daska 3m.

U kategoriji mlađih juniora Zvonimir Botunac osvojio je 4 medalje. Drugo mjesto osvojio je sa daske 3m i tornja dok je treće mjesto osvojio sa daske 1m i u disciplini sinkro daska 3m u paru sa Gino Longin.

U kategoriji kadetkinja Anika Miočić osvojila je 2 mjesto sa daske 3m, 3 mjesto sa daske 1 i četvrto mjesto sa tornja. U istoj kategoriji Petra Boltužić osvojila je drugo mjesto sa daske 1m i tornja dok je sa daske 3m osvojila 5. mjesto. Sinkro par Anika Miočić-Petra Boltužić osvojio je 2 mjesto sa daske 3m.

U kategoriji kadeta Ivor Majica osvojio je 2. mjesto sa tornja, daske 3m i daske 1m.

Za nekoliko dana Marko Huljev u pratnji trenera Marka Sutlovića putuje u Beograd na Prvenstvo Europe za seniore na kojem će nastupiti sa daske 1m.

18. lipanj 2024 13:12