StoryEditorOCM
SportKUTIJA ŠIBICA ZA ŽENE

Čiksice ispale u četvrtfinalu!

Piše I. Gjergja
22. prosinca 2017. - 21:48
SUPER CHICKS

Žestoki ritam utakmica na nekoliko "frontova" uzeo je svoj danak. Samo što su odigrale tri kola utakmica Prve lige, malonogometašice Super Chiks odigrale su i utakmicu četvrtfinala na tradicionalnom turniru Kutija šibica u Zagrebu. Nisu imale sreće, ispale su na sedmerce od ekipe Agrama s kojom su u regularnom dijelu igrale 1:1. Nakon sedmeraca rezulat je bio 3:2.

U regularnom dijelu za Agram je zgoditak postigla Pavičić, a Petrović za Čiksice, dok se sedmerce realizirali Bartolović (dva) za Agram i Pedić za Čiksice.

Čiksice su imale više prigoda, bile su bolje i u polju, no Ćubić, Pedić, Zrilić i Rudić nisu imale koncentracije za postizanje zgoditaka. Agram je svoju jedinu prigodu materijalizirao, potom je u sedmericima bio uspješniji, što je bilo dovoljno za polufinale.

- Sve čestitke moji curama. I gubiti treba naučiti. Dokazali smo da znamo igrati, ali ovaj put nismo imali sreće, a nekada je i ona potrebna. Idemo dalje. Uzet ćemo malo odmora, a nakon toga slijedi odigravanje prvenstvenih utakmica, kazao je nakon sureta trener Luka Marinović.

Čiksice su igrale u sastavu: Adamović, Klapan (c), Zrilić, Barbir, Ćubi, Mikić, Rudić, Petrović, Pedić, Goja i Kolgjeraj.

27. lipanj 2024 16:53