StoryEditorOCM
SportJAZINE ARBANASI PRED BITKOM ZA OSTANAK 

Bujas: „Sa Škrljevom igramo ključnu utakmicu, a onda nas čeka „meč lopta“ u Kaštelima"!

Piše Ivica Gjergja
13. travnja 2018. - 21:27
jazine_split11-120118

U prošlom kolu Zabok je „zabočio" Jazine Arbanase s „osmanaest" koševa viška 96:78, tako da ovi potonji nisu mogli računati na te bodove, poraz im nije dobro pao. No poraz se morao što prije zaboraviti i krenuti u pripremu sljedeće utakmice sa Škrljevom koja će se odigrati u subotu u 19 sati u dvorani Jazine.

Cijeli tjedan igrači Jazina radili su i trenirali, nema ozlijeđenih, svi su na broju i prema viđenom na jednom od treninga željni su igre. Imat će jak motiv protiv petoplasirane momčadi iz Rijeke koja igra lijepu košarku, a domaćinima bi ključ mogla biti obrana. Ako žele ostanak u ligi, moraju igrati jaku obranu i ne smiju propuštati napade, moraju biti efikasni pa i iznad svojih mogućnosti.

Nakon jednog treninga uhvatili smo izjavu trenera Jazine Arbanasa Luke Bujasa:

-Ovaj susret sa Škrljevom za nas je utakmica sezone, ukoliko nju pobijedimo imamo šansu ostati u ligi, a onda već u srijedu treba ići u Kaštela i odigrati „meč loptu" za ostanak. Vjerujem u moje dečke i u njihovu sposobnost, mogućnost, htjenje da će u ove dvije utakmice dati svoj maksimum koji nam treba. Pozvao bih naše navijače da dođu u Jazine i podrže nas na putu pobjede, kazao je trener Bujas.

 

 

Akteri susreta, suci i opunomoćenici!

 

Susret Jazine Arbanasi - Škrljevo odigrat će se 14. travnja 2018. u Zadru, u dvorani "Jazine", Obala kralja Tomislava 2, s početkom u 19:00 sati.

Prvi sudac: Nikola PERLIĆ iz Velike Gorice,

Sudac: Bojan KRULJAC iz Zagreba
 

Sudac: Antun Toni REIĆ iz Zagreba
 

Opunomoćenik: Alan GRBIĆ iz Zadra
 

Kontrolor: Milan ČANKOVIĆ iz Zadra

02. svibanj 2024 07:36