StoryEditorOCM
RegionalFOTO: KLAPA INTRADE PRED 10.000 VIRANA

Uz Bralićev blagoslov mladi par se zaručio, a curice poludjele!

Piše Kažimir Škrbić / Virski list
16. srpnja 2017. - 21:50
IMG_3881.JPG

„Odlično!“ – kratko i jasno.

Tako je Tomislav Bralić ocijenio jučerašnji koncert na Viru. Bila je to fešta sa Zadranima, najboljom hrvatskom i dalmatinskom klapom koja na radost svojih brojnih fanova pjeva već 31 godinu. Kao i prošle godine, opet je sve bilo puno. Oko deset tisuća ljudi došlo je vidjeti Bralića i „Intrade“ te njihov bend s kojim se pripremaju za skori nastup u pulskoj Areni.

Zadrani su bili moćni, uvjerljivi i iznimno raspoloženi, pa je i Rok iz Slovenije uz Bralićev blagoslov uspio zaprositi svoju Niku na bini. Puno emocija i prava fešta na sve boljim koncertima „Virskog ljeta“, pa otok Vir postaje pozornica velikih sezonskih koncertnih događaja kojima u Zadarskoj županiji nema premca.

Nika i Rok pamtit će ovaj nastup klape „Intrade“, baš kao i svi jučerašnji posjetitelji koji su uz svoju najdražu klapu pjevali od početka koncerta.

 

KAD »CURICE« POLUDE

Bilo je to, nogometnim rječnikom, sredinom drugog poluvremena kada je Bralić zamolio publiku da podigne ruke u zrak. Tisuće ruka našlo se visoko iznad glava prateći ritam klape „Intrade“, a kako su „curice“ poludjele pogledajte na fotografijama.

21. lipanj 2024 07:39