StoryEditorOCM
RegionalPOTVRDA IZ POLICIJE

‘Ona treba biti u samoizolaciji, a izlazi i odlazi na posao u bolnicu‘: 39-godišnjakinja širila laži na društvenoj mreži, sada je kažnjena

Piše PSD
5. travnja 2020. - 12:10

Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske stigla je obavijest o još jednom slučaju širenja lažnih vijesti vezano za koronavirus.

- Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakinjom provedenim zbog sumnje da je počinila prekršaj iz čl.16 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu jedne ženske osobe, medicinske djelatnice. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 39-godišnjakinja putem društvenih mreža izmislila i širila lažne vijesti kojom prilikom je napisala komentar u kojem iznosi kako navedena žena odlazi na posao u bolnicu i izlazi izvan kuće iako se nalazi u samoizolaciji, čime je uznemirila građane, oštećenicu i njenu obitelj - objašnjavaju u PU.

Ističu kako je, po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 39-godišnjakinja je sankcionirana zbog utvrđene sumnje da je počinila navedeni prekršaj.

19. travanj 2024 07:37