StoryEditorOCM
RegionalUDRUGA UNA SRB

Dođite na besplatan koncert za spas Une u Donjoj Suvaji. Darko Rundek nastupit će u borbi za očuvanje našeg rijetkog prirodnog resursa!

Piše M. K.
2. kolovoza 2024. - 13:04

Udruga Una Srb poziva na koncertu za spas Une, prirodnog dragulja, 2. kolovoza u 17 sati na Izvoru Une (Vrelo Une) u Donjoj Suvaji. Poznati hrvatski glazbenik i pjevač Darko Rundek održat će besplatan koncert u borbi za očuvanje našeg rijetkog prirodnog resursa. Nakon koncerta, pridružite nam se na otvorenom prikazivanju filma "Plavo srce" u Parku Nikole Tesle u Srbu, s početkom u 20 sati - pozivaju oganizatori.

- Molimo vas da imate na umu da se događaj održava u zaštićenom području. Budimo odgovorni prema prirodi. Koncert će biti unplugged, što znači da će glazba biti izvedena bez električne energije kako bismo smanjili naš utjecaj na okoliš. Događaj organiziraju EuroNatur, RiverWatch i lokalni partneri iz cijele regije, uz podršku Patagonije i kampanje "Save the Blue Heart of Europe" - kampanje za zaštitu balkanskih rijeka.

Vaša prisutnost može napraviti razliku. Dođite i pridružite nam se u borbi za zaštitu Une i njenih čarolija. Pokažimo svijetu snagu zajedništva i ljubavi prema prirodi! - stoji u pozivu.

18. rujan 2024 11:48