StoryEditorOCM
RegionalNEMA MRDANJA

Bakljada i hajdučka pisma: večeras je cijeli Murter gorio u borbi protiv koronavirusa!  

Piše PSD
2. travnja 2020. - 22:58

Svim zaljubljenicima u sport polako počinju nedostajati natjecanja, a taj nedostatak možda se najviše vidi kod navijača Hajduka. Pauza sada traje zaista predugo i svi jedva čekaju da se život vrati u normalu pa da ponovno mogu gledati svoje Bile.

A mladi su Murterini pokazali da se stadionska atmosfera može napraviti i u karanteni. 'Zbog jedne ljubavi' i velika bakljada napravili su fantastičan dekor, a evo što su poručili ministru Berošu, ali i svima ostalima koji su s njima zajedno u borbi protiv koronavirusa.

- Nije tajna da je Murter iznjedrio jako puno vrsnih sportaša na državnoj razini i da ima jako puno mladih ljudi koji se bave sportom. Kako se borba s Covid-19 upoređuje s nogometnim prvenstvom i nogometnim utakmicama, mladi Murtera poručuju ministru Viliju Berošu i nacionalnom stožeru da znaju kako se utakmica igra i žele je završiti u onih 90 minuta, bez produžetaka i penala. Kako smo svi u istom brodu,u kojem smo bili prvi po broju zaraženih virusom Covid-19,tako želimo i ostati na provi toga našeg broda, ali po tome da se i prvi riješimo te napasti. Večerašnjom pjesmom i bakljadom poručujemo da znamo i navijati i zahvaliti na dobrom vođenju utakmice. Štiteći sebe, štitimo druge, štitite i vi nas!

 

18. travanj 2024 21:51