StoryEditorOCM
PromoMALA FEŠTA U ZADARSKOJ STANICI TEHNIČKOG PREGLEDA VOZILA

Pedeset godina vjernosti Croatia osiguranju

Piše Ana Franić
30. studenog 2017. - 13:10
CO1-301117

Svečano je u četvrtak bilo u zadarskoj poslovnici Croatia osiguranja gdje su direktor poslovnog područja Boris Babić i savjetnica na Stanici tehničkog pregleda Ivana Karamarko ugostili 78-godišnjeg Pavla Desnicu koji je svog limenog ljubimca osigurao kod Croatie prije točno 50 godina.

- Croatia osiguranje kao lider na tržištu osiguranja u zemlji već 133 godine s ponosom čuva ono što naši ljudi stvaraju. Bez povjerenja naših osiguranika to ne bi bilo moguće, stoga smo posebno ponosni kada zajedno s našim vjernim klijentima možemo obilježiti jubilej poput ovog današnjeg, čak 50 godina vjernosti. Gospodin Desnica nas je jako razveselio svojim dolaskom i zahvalni smo mu na dugogodišnjem povjerenju, rekao je direktor Babić dodajući kako je gospodin Desnica skoro pola njihove povijesti prošao zajedno sa njima.

Zadarski umirovljenik Pavle Desnica vjeran je Croatia osiguranju od 1965. godine kada je kupio svoj prvi automobil marke Fiat.

- Prošlo je od tada puno godina, mnoga druga osiguranja zvala su me i nudila da pređem kod njih, ali ja na to nikada nisam ni pomislio. Od početka sam sa Croatia osiguranjem i nemam niti jedne zamjerke. Djelatnici su ljubazni i uvijek na usluzi, a svih ovih godina, srećom, nisam imao neke štete na automobilu pa smo se rijetko vidjeli, kazao je Pavle koji je za svoju vjernost Croatia osiguranju dugu pola stoljeća dobio prigodne poklone. 

17. travanj 2024 19:46