StoryEditorOCM
KalelargaVAŽNO POJAČANJE

Zadarska Opća bolnica konačno dobila novog pedijatra i imunologinju: bračni su par, a stižu iz Osijeka!

Piše Zadarski.hr
11. listopada 2023. - 09:59

Opća bolnica Zadar dobila je novo kadrovsko ‘pojačanje‘: prim. dr. sc. Darjan Kardum, dr. med. spec. pedijatar, subspecijalist neonatologije od kolovoza je dio ekipe Odjela za neonatologiju, a njegova supruga dr. sc. Željka Kardum, dr. med. spec. interne medicine i subspecijalist kliničke imunologije, alergologije i reumatologije stigla je u Službu za interne bolesti.

Kako je objavljeno na stranicama zadarske Opće bolnice novi su liječnici dočekani kao značajno i prijeko potrebno pojačanje.

Navodi se kako je dr. Kardum svoje iskustvo godinama stjecao u KBC Osijek, a onda je došlo vrijeme za promjene. Zadar se činio kao izvrstan odabir, a dr. Kardum je izrazito zadovoljan opremom kojom raspolaže Odjel neonatologije. 

Na stranicama zadarske bolnice se navodi i kako dr. Kardum ističe kako bi u perspektivi i uz dodatna kadrovska pojačanja bilo potrebno oformiti kontinuirano dežurstvo neonatologa na Odjelu, te da ne sumnja u Ravnateljstvo Opće bolnice Zadar. Vjeruje kako će osigurati kvalitetne ljudske resurse, a sve na korist onih najmanjih i najosjetljivijih članova društva.

image

prim. dr. sc. Darjan Kardum

Opća Bolnica Zadar/Slobodna Dalmacija

Njegova supruga dr. sc. Željka Kardum, dr. med. spec. interne medicine i subspecijalist kliničke imunologije, alergologije i reumatologije s radom u zadarskoj Općoj bolnici započela je u utorak, 10. listopada.

Zadarska Opća bolnica dosad je na raspolaganju imala samo jednu imunologinju dr. Kristinu Marović Frketić.

Bračni par Kardum zahvalio je ravnateljstvu bolnice, te Gradu Zadru što su im omogućili uvjete za dolazak, a bolnica im je zaželila toplu dobrodošlicu.

25. lipanj 2024 12:30