StoryEditorOCM
KalelargaSTRAŠNA NESREĆA

Užas na otoku Viru! Vozač se noćas autom se zabio u pješake, poginula je majka, a četvero djece je u bolnici, teško su ozlijeđeni!

Piše Zadarski.hr
18. kolovoza 2024. - 07:41

U strašnoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 23:40 na Viru smrtno je stradala pješakinja. Ozlijeđene su četiri osobe koje su prevezene u Opću bolnicu Zadar. 

Kako prenose 24 sata, do nesreće je došlo u Ulici Put Lozica, oko 23.40 sati kada se vozač automobilom zabio u pješake. Četvero je ljudi ozlijeđeno i prebačeno u zadarsku bolnicu, a na licu mjesta je poginula pješakinja. Kako javljaju, poginula je majka, dok su djeca teško ozlijeđena.

Svjedoci su opisali da vozač nije bio sam u Puntu koji se prevrnuo nakon naleta na pješake te da je navodno bio pripit.

Zgroženi Virani opisuju kako pločnik na mjestu tragedije nije asfaltiran, zbog čega pješaci djecu voze po cesti u kolicima.

Jutarnji list piše kako su svjedoci nesreće kazali da da je pripiti vozač naletio Fiat Puntom s leđa u pješake koji su se kretali uz rub ceste. S njim u vozilu je bio i suputnik te su ih obojicu, nakon što se auto prevrnuo, izvlačili vatrogasci.

Na mjestu nesreće je izvršen očevid kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru. 

- Strašno mi je to za čuti. Nesreća se dogodila u dijelu gdje je šuma, a imam za čuti da je bilo i alkohola u krvi kod vozača. Jako, jako mi je žao. Dio je nenaseljen pa je malo skoro i nimalo očevidaca, pa ne znam detalje. U svakom slučaju, tragedija i žalost - rekao je Marino Radović, virski načelnik.

 

28. rujan 2024 03:23