StoryEditorOCM
KalelargaLOPOVI U ‘AKCIJI‘

Ukrali novac, bakrenu žicu, ribolovni pribor, motor, biciklu...

Piše Zadarski.hr
10. lipnja 2024. - 10:24

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave zadarske evidentirane su četiri krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je 19. travnja, na predjelu Crvenih kuća u Zadru provalio u ugostiteljski objekt odakle je ukrao novac.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 26-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnijeta kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađa.

U vremenu od 3. do 8. lipnja provaljeno je u obiteljsku kuću 88-godišnjaka na otoku Pašmanu. Nakon provale iz kuće su ukradeni razni električne uređaje, drvena stolarija, te razni ribolovni pribor.

Materijalna šteta iznosi više tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu, 8. lipnja, u zadarskoj Ulici Akcije Maslenice opljačkano je skladište trgovačkog društva odakle je ukraden novac, te više desetaka metara bakrene žice.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa četvrtka na petak, 6.i 7. lipnja, na predjelu zadarske Voštarnice ukraden je i motocikl 40-godišnjeg državljanina Njemačke, dok je u Žeravi nepoznati počinitelj uzeo bicikl u vlasništvu 81-godišnjaka.

Protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

22. lipanj 2024 14:05