StoryEditorOCM
KalelargaBISER DANA

Uhvaćen na Pašmanu: 64-godišnjak vozio automobil s lažnim tablicama, mrtav pijan, bez osobnih dokumenata i reguliranog boravka u RH!

Piše Zadarski.hr
16. listopada 2023. - 12:17

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za krivotvorenje isprava.

Sumnjiči ga se da je s automobilom na koji je prethodno stavio nepripadajuće splitske registarske oznake sudjelovao u prometu na Pašmanu gdje su ga u petak, 13. listopada 2023. godine u 18.55 sati zaustavili policijski službenici.

Daljnjom kontrolom, kod 64-godišnjaka je utvrđena koncentracija alkohola od 1,45 g/kg te da kod sebe ne posjeduje osobne dokumente, kao i da nema reguliran boravak.

Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 64-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Krivotvorenje isprave, dok se nadležnom sudu u Zadru podnosi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o osobnoj iskaznici te Zakona o prebivalištu

30. travanj 2024 06:41