StoryEditorOCM
Kalelarga22 DOZE

PU zadarska i Gradsko društvo Crveni križ Zadar uspješno proveli prvu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi

Piše Zadarski.hr
4. veljače 2023. - 15:15

U petak, u organizaciji Policijske uprave zadarske i Gradskog društva Crvenog križa Zadar, uspješno je provedena prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u prostorijama policijske uprave. Humanitarna akcija u kojoj su ukupno prikupljene 22 doze krvi, trajala je od 10 do 12 sati.

Policijski službenici i zaposlenici Policijske uprave zadarske iznova su na djelu pokazali humanost i plemenitost darivajući dragocjenu tekućinu. Za troje djelatnika danas je to bilo prvo darivanje krvi za koja su im djelatnici Gradskog društva Crvenog križa uručili zahvalnice. Zahvalnice su uručene i drugim zaposlenicima i policijskim službenicima Policijske uprave zadarske za 5,10, 20, 25, 30 i 40 darivanje krvi.

- Posebno možemo istaknuti kako se policijski službenici i tijekom cijele godine odazivaju na zaprimljene pozive Gradskog društva Crvenog križa za izvanrednim potrebitim dozama dragocjenjene tekućine. Zahvaljujemo svim sudionicima što su se pridružili ovoj hvalevrijednoj akciji darivanja krvi, istaknuli su iz PU zadarske. 

01. svibanj 2024 14:38