StoryEditorOCM
KalelargaDOLAZI POLA VLADE

Premijer Andrej Plenković opet stiže u Zadar, sutra sudjeluje na sastanku Otočnog vijeća u zgradi Sveučilišta

Piše M.K.
2. studenog 2023. - 17:54

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovat će na sastanku Otočnog vijeća, u petak, 3. studenoga, u 11 sati, u Zadru (zgrada Sveučilišta, Mihovila Pavlinovića bb).

Na sastanku Otočnog vijeća predstavit će se Poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2023. te Poziv za dodjelu potpora male vrijednosti otočnim poslodavcima za pokretanje gospodarskih aktivnosti i očuvanje radnih mjesta.

Bit će riječi i o aktivnostima i mjerama iz resora regionalnoga razvoja usmjerenim prema otocima, Uredbi o kriterijima i mjerilima za utvrđivanje iznosa sredstava za fiskalnu održivost dječjih vrtića, zakonskim i podzakonskim aktima iz resora prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, poboljšanju zdravstvene usluge na otocima te ulaganjima u luke.

Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić, ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, ministrica turizma i sporta Nina Obuljen Koržinek, ministar zdravstva Vili Beroš, te ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

30. travanj 2024 23:47