StoryEditorOCM
KalelargaPOKVARENA JAJA

Nije samo Briševljanin završio u policiji? "Sa mnom je u zatvoru, isto zbog komentara, bio sudionik Maslenice... Je li Plenković novi Tito?"

Piše I.I.
24. siječnja 2022. - 09:22

Briševljanin (72) koji je u komentaru na Facebooku jednog lokalnog portala vrijeđao i omalovažavao premijera ispod vijesti o njegovom dolasku u Maslenicu, navodeći da ga treba "dočekati s pokvarenim jajima" napisao je status u kojem govori kako on nije bio jedini uhićeni tog dana zbog komentara na Facebooku. 

- Ovo je rezultat mog komentara premijeru hrvatske Vlade koji katastrofalno vodi hrvatsku Vladu, jedan pokazatelj je masovno iseljavanje hrvatske mladosti u tuđinu. Premijer je došao u Zadar, a zbog njegove sigurnosti mene je policija uhitila i zadržala dok premijer nije otišao s ovog područja, jer ja sam opasnost, naveo je 72 godišnji M.Č. pa dodao kako su mu u policiji najprije rekli da je prijetio premijeru.

- S obzirom na to da sam im izbio taj argument okrenuli su na vrijeđanje (da sam ga vrijeđao), a bilo je još uhićenih. Sa mnom je bio čovjek sudionik akcije "Maslenica", a dok je premijer postavljao vijenac, on je bio u zatvoru isto zbog komentara. Za vrijeme Jugoslavije kad bi Tito dolazio u Zadar milicija je zatvarala unutarnje neprijatelje odnosno Hrvate koji nisu idealizirali "ljubičicu bijelu" jer su bili "opasni" za druga Tita, baš kao ja danas i mnogi drugi koji vide upravo ono što vidim i ja. Mogu me zatvoriti ali ušutkati me neće, ušutkati me mogu jedino fizičkom likvidacijom. Na znanje HDZ-u i njegovom vođi, NE BOJIM VAS SE, napisao je 72-godišnjak pitajući se "imamo li u Hrvatskoj ponovo kult ličnosti i imamo li ponovo druga Tita".

Uz svoj status na Facebooku M.Ć. je objavio i optužni prijedlog. 

Iz PU zadarske su nam kazali kako će kroz sat vremena poslati priopćenje vezano uz ovaj događaj, a ostale informacije prije objave priopćenja nisu htjeli davati. 

Podsjetimo kako je 72-godišnjak u svom komentaru napisao kako "premijera i njegove poltrone treba dočekati pokvarenim jajima" dodajući kako "nitko nije toliko ponizio i izdao Hrvate, narcisoidni jadnik".

29. travanj 2024 11:28