StoryEditorOCM
KalelargaBODULSKE ‘RAZMIRICE‘

Nakon svađe načelnik Općine Kali pregazio 74-godišnjeg predsjednika Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi

Piše B. S.
15. svibnja 2024. - 10:32

Postaja pomorske i aerodromske policije Zadar provela je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim načelnikom Općine Kali Brunom Mišlovom, koji se sumnjiči da je u utorak, 14. svibnja, na otoku Ugljanu, automobilom namjerno pregazio 74-godišnjeg Daria Mišlova, predsjednika kaljske Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi.

Kako neslužbeno doznajemo, svađa između ‘dvojca‘ započela je oko 10 sati ujutro jer Mišlov nije bio zadovoljan s tim koliko je novaca dobio od Općine Kali za svoju udrugu, pa je načelniku prigovarao da su u pitanju njegove osobne netrpljivosti prema njemu, a ne pravi razlozi.

image

Ilustracija

Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Sukob je počeo oko 10 sati na cesti nakon čega je načelnik sjeo u svoj automobil i pokrenuo ga dok se 74-godišnjak nalazio ispred vozila. Predsjednik udruge je najprije pao na poklopac motora automobila, a nakon toga i na kolnik, te je zadobio lakše tjelesne ozljede. Liječnička pomoć pružena mu je u zadarskoj Općoj bolnici, a nakon zaprimljene dojave o događaju policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid.

Nakon kriminalističke obrade, načelnik Općine Kali Bruno Mišlov osumnjičen je za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

 

 

 

17. lipanj 2024 07:37