StoryEditorOCM
KalelargaOBJAVA UZ PORUKU

Mate Lukić podnio ostavku u zadarskom HSP-u: "Nekad dođe vrijeme kada moraš donijeti teške odluke. Sutra sam pozvan u MUP da dam iskaz"

Piše Zadarski.hr
14. listopada 2024. - 20:22

Mate Lukić podnio je ostavku na mjesto predsjednika zadarskog Županijskog vijeća HSP-a što je objavio na svom Facebook profilu uz obrazloženje kako "nekad dođe vrijeme kada moraš donijeti teške odluke".

- Sutra sam po nalogu ODO-a pozvan u MUP da dam iskaz. Tema je vjerovatno istina koju konstantno govorim. Nećete me eliminirati putem kaznene prijave. Garantiram vam! Ovim putem podnosim ostavku na mjesto predsjednika ŽV-HSP-a, jer ne želim nikoga uvalačiti i prisiljavati na svoj odabir. Znam da bi svatko od vas dao sve za mene. Strah je neprijatelj svakog čovjeka. Ali od svojih ideala i puta ne mogu odustati! Ja nisam ni fašist, ni ekstremni desničar. Samo nacionalist i lokalpatriot. Jedini tko mi može presuditi biti će Narod. Od danas svoj politički put nastavljam kao nezavisan i ovisan samo o sebi. Zadar kao centar Dalmacije, kulture i tradicije 2025‘! - poručio je Lukić na svom Facebook profilu.

15. listopad 2024 08:24