StoryEditorOCM
KalelargaTRADICIONALNA AKCIJA

Lionsi pomažu: prihod s Humanitarnog božićnog bala ide Sportskoj udruzi slijepih i slabovidnih osoba „Donat“ za kupnju zvučnog pikada

Piše Zadarski.hr
10. prosinca 2022. - 13:28

Zadarski su Lionsi u petak navečer priredili svoj tradicionalni Humanitarni božićni bal. Ove godine prihod su namijenili Sportskoj udruzi slijepih i slabovidnih osoba „Donat“ za kupnju zvučnog pikada. Kako je riječ o dosta skupom uređaju, Bal je zapravo bio tek početak prikupljanja sredstava za tu namjenu i, kako je rečeno, već je dogovorena još jedna akcija - natjecanje u zvučnom pikadu.

Članovi Lions kluba Zadar i njihovi prijatelji, ljudi dobre volje koji su htjeli dati svoj doprinos akciji, u petak su se u hotelu Kolovare, nošeni humanitarnim ciljem i pobjedom naših nogometaša nad Brazilom, odlično zabavili uz svirku Song Busters benda koji je besplatnim nastupom također dao lijepi prilog fondu za kupnju zvučnog pikada. U njega su ušla i sredstva dobivena aukcijom za sliku na svili članice Lions kluba, poznate umjetnice Marije Višić Guina. Svima njima uključujući i osoblje hotela Kolovare te sve sponzore, na Balu se u ime Lionsa zahvalila aktualna predsjednica kluba Davorka Mezić i, posebno, predsjednik Sportske udruge slijepih i slabovidnih osoba „Donat“, Josip Laća.

Kraj godine zadarski je Lions klub, tako, završio na najljepši način, pomažući onima kojima je potrebno. Bila je to još jedna uspješna akcija u nizu, a već u prvim mjesecima iduće godine, slijede, nove, istaknuto je, sve u skladu s geslom svih Lionsa u svijetu – Pomažemo.

29. travanj 2024 22:03