StoryEditorOCM
KalelargaUSKORO OTVORENJE

Hoće li Grad odobriti zakup javne površine na Poljani Šime Budinića? Vlasnik na 75 kvadrata želi postaviti terasu nove kavane...

Piše I. I.
2. srpnja 2024. - 08:52

Vlasnik Kavane Palace koja se u četvrtak treba otvoriti u prizemlju Providurove palače, Gradu Zadru poslao je zahtjev za zakupom javne površine. Ugostiteljski obrt Factory, čiji je vlasnik Dubravko Marušić, a koji je zakupio gradski poslovni prostor, Gradu Zadru je uputio zahtjev za zakupom, točnije postavljanjem stolica i stolova na Poljani Šime Budinića, ispred crkve sv. Šime. 

- Upravnom odjelu za gospodarenje gradskom imovinom podnesen je zahtjev ugostiteljskog obrta Factory  ("Kavana Palace“) za zakup javne površine za postavu ugostiteljskih sjedalica, stolova i suncobrana na Poljani Šime Budinića.  Prema zahtjevu, podnositelj je zatražio 75 kvadrata javne površine za period do kraja 2024. godine, kazao je Marin Batur, zamjenik pročelnika UO za gospodarenje gradskom imovinom dodajući kako zahtjev u ovom trenutku još uvijek nije odobren te je u postupku rješavanja.

Iz Grada Zadra su također istaknuli kako će nakon donošenja konačne odluke, pravovremeno izvijestiti o uvjetima kao i svim ostalim stavkama ugovora o zakupu javne površine.

image
Jure Miskovic/Cropix
02. srpanj 2024 08:52