StoryEditorOCM
KalelargaKOMPLICIRA SE...

Enio Meštrović "najvjerojatnije" u utorak neće ni doći na Skupštinu KK Zadra, traži se odlazak Žilavca, možda i Ridla, čeka se revizija...

Piše P.O.
31. ožujka 2022. - 15:10

Neki članovi Nadzornog odbora KK Zadra su obaviješteni o ostavci Damira Burčula i nisu daleko od procjene po kojoj su Burčulovi osobni stavovi bili u suprotnosti s onim što je od njega očekivao HDZ, pa se našao u nezgodnoj poziciji. Ali, s druge strane, nije suludo zamisliti da su Burčulu dozlogrdila i neprekidna usijanja u radu „nadzornika” s Enijem Meštrovićem i Antom Rubešom.

Kako god bilo, u utorak bi trebala najprije pasti odluka o izmjeni klupskog Statuta i određivanje broja članova Nadzornog odbora. Ali, Enio Meštrović sada najavljuje da uopće nije siguran da će se na toj Skupštini pojaviti.

-Najvjerojatnije neću doći. Pitam se ima li to smisla dok se ne ispoštuju naši zahtjevi. Nakon ovih „samostalnih” i nepravilnih odluka o izboru sportskog direktora i glasnogovornika, direktor Željko Žilavec mora otići, mora se obaviti revizija poslovanja da bismo znali s čega startamo i mora se razgovarati sa svim kandidatima s nedavnog natječaja za sportskog direktora, a ne, kako je to Žilavec učinio, samo s jednim od njih, kaže Meštrović.

A to onda znači da predstavnici opozicije u Nadzornom odboru ne traže samo odlazak Žilavca, nego i mogući odlazak već izabranog sportskog direktora Zvonimira Ridla. Žilavcu se na teret stavlja ne samo donošenje odluka mimo Nadzornog odbora, nego i „zatajivanje” informacija o financijskoj situaciji u Klubu, ali se procjenjuje da Klub mora pronaći način da se „riješi” Žilavca i Ridla, ali tako da to nakon vjerojatne sudske tužbe ne optereti ionako praznu klupsku blagajnu.

Puno je to posla za jednu sjednicu Skupštine.

30. lipanj 2024 00:33