StoryEditorOCM
KalelargaZAHVALAN SVIMA

Dukić o dolasku linearnog akceleratora: "Danas sve ima smisla! Svaki sastanak i razgovor, humanitarna akcija, čitavo političko djelovanje..."

Piše I. I.
28. svibnja 2024. - 15:51

Dolazak dugoočekivanog linearnog akceleratora u Opću bolnicu Zadar na svojim je društvenim mrežama komentirao gradonačelnik Branko Dukić

- Korak od 1000 milja – linearni akcelerator u Zadru! Danas sve ima smisla! Svaki sastanak i razgovor, svaka humanitarna akcija, čitavo političko djelovanje... Zahvalan sam svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos nabavci linearnog akceleratora, ponosan na sve moje suradnike i prijatelje u Ligi protiv raka, sve one koji su uz Ligu darovali svoje vrijeme, trud, kreativnost za ozdravljenje drugih.

Hvala Vladi RH, čestitke upravi i kolegama liječnicima u našoj bolnici. Hvala i medijima koji su se aktivno uključili i posebnim kampanjama podizali svijest o važnosti nabavke ključnog medicinskog uređaja. Ovo je rezultat upornosti i zadarskog zajedništva!, naveo je gradonačelnik Dukić napominjući kako je zadarska bolnica jedina opća bolnica u Hrvatskoj, koja nije klinička bolnica, a koja ima uređaj koji će promijeniti i spašavati živote sugrađana oboljelih od malignih bolesti.

 

25. lipanj 2024 03:21