StoryEditorOCM
KalelargaPRETUČENI DJEČAK

Dr. Karuc: Napadnuti maloljetnik je teže ozlijeđen, ostat će na promatranju nekoliko dana. Neslužbeno: pukla mu je slezena, možda bude operiran...

Piše Ivica Nevešćanin
23. travnja 2021. - 14:18

Četrnaestogodišnji dječak koji je sinoć napadnut od strane četvorice mladića zadobio je teške tjelesne ozlijede, potvrdio nam je dr. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja OB Zadar.

- Pacijent se nalazi na promatranju i oporavlja se. Pazimo ga i kontroliramo, upravo je prošao ultrazvučni pregled. Za sad nije bilo razloga da ga podvrgnemo kirurškom zahvatu - kazao nam je dr. Karuc.

Kako smo doznali iz krugova bliskih obitelji, dječaku je pukla slezena, ali nije došlo do obilnog krvarenja. Kirurzi takvu ozljedu smatraju teškom, no kvalifikaciju će utvrditi državno odvjetništvo. 

image
Zadarski.hr zad

Policija je jutros izvijestila da je maloljetnik u napadu zadobio lakše tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije u teže. U slučaju da doše do obilnog krvarenje puknute slezene, pretučeni mladić će biti operiran. Zbog toga će u bolnici ostati na promatranju još dva do tri dana.

Dr. Karuc nije htio govoriti o karakteru drugih ozljeda maloljetnika, niti jesu li one moguće izazvane bokserom kojeg je, prema riječima svjedoka, imao jedan od napadača.

23. lipanj 2024 04:55