StoryEditorOCM
ForumUZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Vozač traktora čudom preživio strašan udar automobila

Piše JL
24. svibnja 2017. - 13:11
traktor

U ponedjeljak se u 17 sati i 35 minuta u Starom Čiču dogodila stravična prometna nezgoda u kojoj je teško ozlijeđen vozač traktora.

59-godišnjak je upravljao neregistriranim traktorom marke IMT 533 Habdelićevom ulicom u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Seljine brigade, koja je označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje i prilikom ulaska u dvorište Habdelićeve ulice broj 2 na stražnji dio traktora naletio je Renault Clio zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak, a kretao se Ulicom Seljine brigade u smjeru sjevera. Nakon naleta vozač traktora pao je na kolnik i teško se ozlijedio, poručili su iz PUZ-a.

Ozlijeđenom vozaču, koji je navodno bio u alkoholiziranom stanju, liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb.

Čitatelj Kronike Velike Gorice koji je želio ostati anoniman poslao je redakciji toga portala snimku prometne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak poslijepodne u Starom Čiču. Snimka izgleda stravično, a u njoj se vidi koliko je sudar bio jak. Nesretni vozač je odbačen iz traktora te je ostao nepomično ležati na kolniku nakon sudara, a čini se kako je pravim čudom ostao živ. Također, iz snimke je sasvim jasno da se vozač automobila kretao prebrzo te da je sudar mogao biti izbjegnut da nije bilo njegove neodgovorne i bahate vožnje.

 

 

05. svibanj 2024 11:29