StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Ovnovi neće biti na vrhuncu snage, Blizanci samci će uživati u flertu, strijelci će tražiti zabavu

Piše MOZAIK SD
26. veljače 2024. - 09:37

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Nećete biti na vrhuncu snage, što će utjecati na radni učinak. Razočaralo vas je nedavno iskustvo pa ćete uzeti vrijeme za razmišljanje i smišljanje idućeg koraka u poslovnom životu. Samci će ulaziti u nove odnose otvorenog srca, no mogli bi se razočarati ako shvate da osoba koja im se sviđa nije bila posve iskrena.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

U vezama su moguće trzavice. Partneru se neće sviđati što ste dominantni i pokušavate ga kontrolirati. Nastojte otvorenije razgovarati i inzistirajte na zajedničkim aktivnostima. Na poslu ćete se izboriti za bolje radne uvjete, a iza vaših zahtjeva stajat će upornost, trud i zalaganje. Zdravlje je dobro, no pazite se nezgoda.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Parove očekuju nezaboravni trenuci. Samci će uživati u flertu, no neće biti zainteresirani za nešto više. Netko će se razočarati kada shvati da vam je sve samo igra pa otpočetka budite iskreni. Bit ćete ambiciozni, željni uspjeha i dokazivanja. Nećete se zadovoljavati s prosječnošću jer ćete smatrati da možete i zaslužujete više.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

U vezama će emocije biti uzavrele. Dragi će osjećati da ga gušite svojom posesivnošću. Muče li vas ikakve nedoumice, pravi je trenutak da istjerate stvari na čistac. Ulazite u povoljno poslovno razdoblje u kojem vam se otvaraju zanimljive prilike. Uživat ćete bolji ugled u radnom okolišu, a vaše će ideje nailaziti na dobre reakcije.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Do izražaja će doći vaša ljubomorna i posesivna priroda. Suzdržite se od ishitrenih postupaka i uvreda jer biste mogli kazati nešto što nećete moći povući. I na poslu se kontrolirajte od naglih reakcija i nepromišljenih odluka. Planovi se neće odvijati kako ste zamislili, no vaš pristup bit će ključan za daljnji razvoj situacije. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Na poslu se mnogo toga neće odvijati po planu, ali nemojte dizati ruke od ideje ili projekta u koji vjerujete. Često ćete biti razdražljivi, čemu će kumovati umor. Zatrpani ste obavezama sa svih strana, a frustracije ćete iskaljivati na partneru i bližnjima. Pazite da ne kažete ili napravite nešto čime ćete ih povrijediti. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Koketni ste i puni pozitivne energije. Koristit ćete svaku priliku da izađete, što će vam donijeti nezaboravna iskustva i nova poznanstva. Pred samcima je početak strastvene veze, dok će zauzeti rasplamsati strasti u krevetu. Samouvjereni ste i željni promjena pa biste mogli prijeći na novo radno mjesto ili pokrenuti svoj posao.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Vezani će biti zahtjevni. Uzrujavat ćete se oko sitnica i ljubomorno pratiti svaki partnerov korak. Nemojte ga bespotrebno napadati i pokažite da imate u njega povjerenje. Dobro ćete se snalaziti u zadacima koji iziskuju razmišljanje izvan okvira. Ako ne uživate u onome što radite, ni rezultati neće biti na zavidnoj razini.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Tragat ćete za zabavom i uzbuđenjem, ali to ne znači da niste zainteresirani za nešto dublje. Osoba koja vam se sviđa imat će dojam da niste ozbiljni pa bi se mogla povući. Niska koncentracija i odsutne misli povećavaju mogućnost pogrešaka. Ako se ne uspijevate usredotočiti na rad, ne oklijevajte potražiti pomoć ili odgodu. 

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Partner će vam zamjeriti nedostatak smisla za romantiku, no smatrat ćete da pretjeruje. Pokazivat ćete mu ljubav na druge, konkretne načine pa će u vama imati podršku. Ukazat će vam se mogućnost da popunite kućni proračun. Nekima se smiješi povišica, dok će neki početi zarađivati od pružanja intelektualnih usluga.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Pred vama je zabavan tjedan pun novih dogodovština. Ako ste u vezi, razbit ćete rutinu i unijeti osvježenje u odnos s voljenim. Samci će biti neodoljivi, a veza započeta ovog tjedna imat će sudbonosan predznak. Privlačit će vas pomisao na ulaganje u dionice, kriptovalute ili dragocjenosti, ali zadržite oprez.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Često ćete se mislima vraćati u prošlost. Mnogi će obnoviti vezu s bivšim partnerom prema kojem i dalje gaje nježne osjećaje, no nemojte se zanositi nerealnim očekivanjima. Odlikovat ćete se brzim intelektom i dobrim pamćenjem pa je povoljno vrijeme za učenje, polaganje ispita, stručno usavršavanje i nadopunjavanje znanja.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

Tarik Filipović

Popularni glumac i tv-voditelj rođen je 11. ožujka 1972. u znaku Riba, pod čijim je utjecajem kreativan i maštovit, ali i sklon sanjarenju. Umjetnička je duša kojoj je stvaranje nasušna potreba. Planeti u Biku znak su ugodne naravi, privlačne vanjštine i sklonosti hedonizmu. Posjeduje izraženu želju za materijalnom sigurnošću koja ga potiče na naporan rad. Pod utjecajem Merkura u Ovnu brzo razmišlja i dobro se izražava, ali ponekad može biti sklon nepromišljenim izjavama. Odan je i pouzdan pa će sve napraviti za one koje voli. Pred njim je sjajno razdoblje, no nakon lipnja češće će se susretati s izazovima.

02. srpanj 2024 19:25