StoryEditorOCM
ForumBIZARNO

Roditelji sablaznuti scenama iz Supertalenta, Maja Šuput šokirana: ‘Sad samo želim doći kući mužu i ispričati mu sve!‘

Piše SCENA SD
25. rujna 2023. - 14:11

Sinoćnji performans u Supertalentu povukao je za sobom lavinu negativnih reakcija, mahom kivnih roditelja koji tvrde da se neki od nastupa natjecatelja ne bi trebali prikazivati u danim terminima jer nisu primjereni dječjem uzrastu.

Riječ je o gutaču mačeva Danu Meyeru koji je u show Nove TV došao iz SAD-a.

On je svoj šokantan nastup započeo tako što je na pozornicu donio nekoliko vrsta mačeva i upravo onako kako je i najavio – učinio je nemoguće pred očima gledatelja i žirija. Svoje mačeve nije upotrijebio kako bi pokazao svoje viteške, ili borilačke sposobnosti, ali je zato odlučio pokazati impresivnu vještinu gutanja ne samo običnih, nego i nekoliko zakrivljenih mačeva.

image

Dan Meyer

Luka Dubroja/

U usta je nagurao i pilu koju je Maja Šuput, član žirija, rukom izvukla iz njegovih usta, dok je za posljednji mač pozvao  Fabijana kao asistenta, a njegova zadaća bila je da bičem izvuče mač iz Danovih usta.

„Trenutno samo želim doći kući i ispričati mužu što sam upravo vidjela“, poručila mu je Maja, a potpuno šokirani članovi žirija oduševili su se njegovim talentom i porukom te je osvojio četiri prolazna glasa.

image

Dan Meyer

Luka Dubroja/

"Zabraniti ovakve nastupe prvenstveno zbog djece, a onda i zbog velike većine gledatelja. Ovo nije primjeren nastup niti za prvi, a kamoli za drugi krug." "Zbog ovakvih ne mogu gledati supertalent. To bi trebala biti zabavna opuštajuća emisija, a uz ovakve kandidate to nije. Još dobije 4 DA, užas." Žao mi je kandidata, to je šokantno, i ni malo za sudjelovanje u supertalentu, čini mi se, žiri je prolupao propustivši ovog kandidata. Ovo nije talent, već ludost, nije gledljivo, niti zabavno, moje mišljenje." glasili su neki od mnogobrojnih komentara u kojima su gledatelji izražavali svoju nevjericu ali i zgroženost sudjelovanjem Meyera, čiji se performans sastojao od talenta koliko i od bizarnosti.

No bilo je i pozitivnih komentara na račun Amerikanca, neki su se čudili što svojim "nesvakidašnjim darom" nije osvojio zlatni gumb i time izravan prolaz do polufinala showa.

Ljude je posebice dotakla njegova tužna životna priča: pri završetku svog performansa, gledateljima je otkrio da su mu prije godinu dana dijagnosticirana čak dva tumora, u čemu je on našao inspiraciju da svaki idući dan, proživi kao da mu je zadnji. "Borim se s rakom i nadam se da ga mogu pobijediti. U suprotnom, nastavit ću živjeti život punim plućima i iskoristit ću svaku priliku", priznao je.

image

Dan Meyer

Luka Dubroja/
image

Dan Meyer

Luka Dubroja/
image

Dan Meyer

Luka Dubroja/
03. svibanj 2024 08:32