StoryEditorOCM
ForumBEZ DLAKE NA JEZIKU

Poznata sudionica showa ‘Ljubav je na selu‘ otkrila sve detalje sa snimanja: ‘Evo koliko su nam plaćali po danu‘

Piše SCENA SD
2. travnja 2023. - 10:44

Dragana Krupljanić, 39-godišnja taksistica i istaknuta sudionica ovogodišnje sezone RTL-ovog showa "Ljubav je na selu", ove je subote u live videu na TikToku odgovarala na pitanja koja su joj slali pratitelji. Iako sama navodno nije znala da se sudjelovanje u showu plaća, sada je Krupljanić svojim pratiteljima opisala cijeli proces, prenosi Večernji list.

- Ja nisam ni znala da se to plaća, ja kad sam došla tamo sam čula da plaćaju, ja rek‘o okej, super - rekla je i dodala da je po epizodi dobila malo više od 25 eura, odnosno 200 kuna. 

- Po epizodi... Mislim, po epizodi, oni od jednog snimanja naprave dvije, tri epizode.. 200 kuna je dnevnica, znači ako snimamo 4,5 sati danas to je 200 kuna, dodala je. 

Otkrila je i da je show snimala samo jedanaest dana, a podijelila je i informacije koje zna o tome kako show pronalazi kandidate. 

- Znaš kako oni nalaze kandidate? Oni ti šalju poruke po Facebooku, ili ako imaju kontakte nekih od prije onda njih zovu, rekla je.  

Upozorila je i da scene nisu lažirane, ali nije još htjela otkriti kako je završio njezin i Marinin odnos. 

Dragana je za RTL prije nekoliko dana priznala sve o svojim plastičnim operacijama. 

- Radila sam usta prije osam godina i to tako stoji. Za to sam se odlučila jer sam imala izrazito mala usta. Ne mogu reći, u čelo stavljam botoks. Navikla sam na razne komentare, pogotovo muškarci kada su sa ženama, uvijek netko nešto komentira, ali to me više ne dotiče, rekla je.

Za sve one koji joj na društvenim mrežama šalju negativne komentare, rekla je da je nije briga.

- Čitam sve komentare, krenem pa stanem. U sebi si mislim, jao naletjet ćeš na tu osobu. A onda kada sam shvatila tko komentira, sve mi je jasno.

30. travanj 2024 08:24