StoryEditorOCM
ForumŠOK

Liberty (15) prestravila žiri svojim nastupom; Maja Šuput: ‘Ovo je bilo ludo. Ovo je bilo ludo dobro‘

Piše SCENA SD
8. listopada 2023. - 21:34

Jedna od kandidatkinja Supertalenta je i Britanka Liberty Barros koja je večeras iznenadila publiku, ali i žiri. Liberty je iznadprosječno fleksibilna 15-godišnjakinja kojoj je najveća podrška tata s kojim voli provoditi vrijeme igrajući nogomet. Bila je jako aktivna kao dijete, ali onda se sve promijenilo kad se sa 7 godina naglo razboljela. Imala je velikih problema s disanjem, a liječnici nisu znali točnu dijagnozu. Zbog toga se često osjećala neprihvaćenom u školi.

image
Nova TV

No, jedan dan dok je Liberty plesala uz Rihanninu pjesmu Umbrella od jednog okreta odjednom su nestali problemi s disanjem. Ples joj je pomogao u kontroli disanja i malo po malo počela se baviti fleksibilnim plesom. Nije bila toliko fleksibilna u početku, ali je stalno vježbala i odlučila posvetiti se tome. Neopisiv joj je osjećaj izvoditi sve te pokrete jer uz to živi svoj san. San joj je glumiti u akcijskom filmu.

Svojom fleksibilnošću, Liberty je prestravila publiku i žiri. Nitko nije mogao vjerovati što se dogodilo u studiju.

Maja je prestavljena rekla: "Ovo je bilo ludo. Ovo je bilo ludo dobro." Nakon završetka plesa Maja je priznala: "Zbilja si nas uplašila".

image
Nova TV

Liberty je zaledila žiri pa osvojila zlatni gumb! 

Liberty Barros u svojih 15 godina već se dva puta upisala u Guinessovu knjigu rekorda. Njeni pokreti ostavljaju gledatelja bez daha, a da je najfleksibilnija na svijetu potvrđuje i to što je jedna poza dobila ime baš po njoj.

03. svibanj 2024 07:41