StoryEditorOCM
ForumU ZAGREBU JE

Jutros se prolomila vijest da je Mustafa Nadarević preminuo, glumac opovrgnuo morbidne glasine: ‘Živ sam!‘ O bolesti progovorio početkom godine

Piše PSD
19. svibnja 2020. - 15:04

Početkom ove godine Mustafa Nadarević otkrio je da boluje od karcinoma pluća.

Legendarni glumac izašao je sa svojim zdravstvenim stanjem u javnost kako bi upozorio na važnost pregleda i druge informirao o zloćudnoj bolesti.

- Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti i zloćudna bolest, rekao je tada za Media servis.

Ranije jutros, piše Avaz, prolomila se vijest kako je glumac preminuo. Netočnu informaciju opovrgnuo je sam Nadarević, koji im je u razgovoru potvrdio:

- Živ sam! Razumijete me, nadam se, da ne mogu duže razgovarati. Hvala vam što se interesirate za moje zdravstveno stanje, kazao je Nadarević, koji se nalazi u bolnici u Zagrebu.

Kako dalje Avaz doznaje, iz okruženja velikog glumca, njegovo stanje je stabilno i svi se nadaju pozitivnom ishodu. Iz ekipe serije "Lud, zbunjen, normalan" istaknuli su da im ne pada na pamet nastaviti sa snimanjem bez Nadarevića.

18. travanj 2024 23:04